Gezocht: wedstrijdsecretaris A-B

We zoeken (nog steeds!) een wedstrijdsecretaris voor de A-B. Jarenlang heeft Achilles mogen rekenen op een vaste groep wedstrijdsecretarissen: Claudia, Nicole, Bianca, Majka, Ilonka en Rianne. Zij zorgden er elke week weer voor dat alle ploegen compleet zijn en niet zonder reserves op stap gaan. Helaas hebben we na het vertrek vrijwilligers Ilonka en Rianne, geen opvolger kunnen vinden. Zij samen waren verantwoordelijk voor de B- en A-ploegen. We zijn dus op zoek naar nieuwe krachten die ons team willen versterken.

Wat houdt de functie in?

Je bent aanspreekpunt voor de spelers en de coaches van de B- en A-ploegen (totaal 4 ploegen). Zo komt het wel eens voor dat spelers niet kunnen spelen door ziekte of andere belangrijke activiteiten tijdens het speelweekend. In dat geval kan het zo zijn dat er een invaller of reserve uit een ander team aanwezig dient te zijn. Door contact te zoeken met de spelers probeer je de opstelling weer rond te krijgen. Soms komt het voor dat een wedstrijd dient te worden verzet. In dat geval dient er te worden geschakeld met beide ploegen en commissie wedstrijdzaken om een nieuw moment in te plannen.

Wat is de tijdsinvestering?

Volledig afhankelijk van het aantal zieken/afwezigen. Zo kan het voor een heel weekend binnen enkele minuten geregeld zijn en soms is het een wat grotere puzzel. Je bent maximaal een uurtje per week kwijt. Je staat er in ieder geval nooit alleen voor, want de andere wedstrijdsecretariaten denken graag mee! Daarnaast is het prima mogelijk de functie samen met iemand anders te delen.


We zijn op zoek naar iemand die:

  • Een groot hart heeft voor de sport. Mocht je de ploegen nabij staan, dan is dat helemaal mooi!
  • Communicatief vaardig is. Er wordt voornamelijk gecommuniceerd via Whatsapp en door telefoongesprekken.
  • Wil werken met Sportlink, onze digitale competitieplanner en ledenbestand.
  • Het fijn vindt te werken in een team van andere secretariaten en commissieleden van wedstrijdzaken.

Wat hebben we je te bieden:

  • Een groot netwerk binnen onze mooie club en daarbuiten.
  • Het werken in een betrokken team.
  • Coaching en ondersteuning.
  • Heel veel waardering vanuit coachen en spelers van de A en B.

Heb je nog geen vrijwilligerstaak binnen Achilles en lijkt bovenstaande taak je leuk? Schiet dan gerust één van onze teamleden aan, namelijk: Claudia Hollander, Nicole Brusse, Majka Deurloo, Bianca, Twan de Raad, Jaap Baak, Marinus Stulp, Ilan Verboom, Natalie van der Veen en Sten Verleg. Tevens bereikbaar via wedstrijdzaken@hkvachilles.nl

 

Ook iets terugdoen voor de club?

Is deze vrijwilligersvacature niet per se helemaal jouw ding? Misschien is er iets anders waar Achilles jouw hulp hard bij zou kunnen gebruiken! Is er een andere taak die je voor Achilles zou willen en kunnen doen? Bekijk dan ook eens deze vrijwilligersvacatures. 

Datum 07-08-2023 07:58
Tags