Help: trainers/coaches gezocht!

Vanaf maandag 22 augustus gaan alle teams eindelijk weer van start met trainen en zaterdag hebben de meeste jeugdteams ook al een oefenpotje. Er zijn echter nog een aantal teams die met smart op een leuke trainer/coach wachten. Dit zijn de B3, C2, en de E4. We kunnen deze kinderen toch niet aan het seizoen laten starten zonder begeleiding? Wij zijn Achilles, meer dan een club, dus meld je aan en help deze teams uit de brand! Lees verder voor meer info!

Voor de B3 zijn we dus nog op zoek naar een leuke trainer/coach. Wie heeft er zin om deze gezellige club jongens en meiden training te geven en/of te gaan coachen? Als je maar 1 avond training kan geven of juist alleen kan coachen laat het dan ook weten. Ze trainen op dinsdag en vrijdag van 19:00 uur tot 20:00 uur.

De C2 is ook op zoek naar een trainer/coach. Dit team is net als de B3 een erg gezellige club kinderen die met smart zitten te wachten op een lieve trainer/coach. Ook hier geldt weer: Kun je alleen training geven of alleen coachen, laat het weten we passen er een mouw aan. Ze trainen op dinsdag om 18:00 uur en op donderdag om 18:30 uur.

Ook de E4 zoekt nog een trainer/coach. Dit team bestaat voornamelijk uit nieuwe kinderen die we natuurlijk een fijne start willen geven bij Achilles. Dit gaat echter niet als zij geen trainers hebben. De E4 traint op dinsdag van 18:00 uur tot 19:00 uur en op donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur.

Help jij de Achillesjeugd uit de brand?

Laat het dan snel weten aan Mieke Deurloo (06 - 34 88 21 88). Een mailtje mag ook, dat kan naar tc@hkvachilles.nl! 

Groeten van de TC

Ook iets terugdoen voor de club?

Is deze training geven of coachen niet per se helemaal jouw ding? Misschien is er iets anders waar Achilles jouw hulp hard bij zou kunnen gebruiken! Is er een andere taak die je voor Achilles zou willen en kunnen doen? Bekijk dan ook eens deze vrijwilligersvacatures. 

Datum 28-08-2022 09:05
Tags