Run4Semmy en dus Run4Iris op 15 oktober

Het lijkt nog ver weg... Maar op 15 oktober is het weer tijd voor de Run4Semmy en dat betekent voor Achilles automatisch: de Run4Iris. Ieder jaar proberen we met een zo groot mogelijk groep de 8 km van de Amsterdamse marathon te lopen, om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Semmy, een stichting die zich inzet om kinderen met hersenstamkanker een kans te geven. En je kunt je nu al inschrijven! Doe dit via de site van Stichting Semmy en laat het ons vervolgens weten via run4iris@hkvachilles.nl. 25 Andere enthousiaste Achillianen gingen je al voor! Wil je weten waarom Achilles Stichting Semmy een warm hart toedraagt en wat de Run4Iris nu precies is? Lees gauw verder en loop dit jaar ook mee!

10e editie Run4Semmy

Onze 10e editie van de Run4Semmy moet de beste ooit worden en daar hebben we jullie voor nodig. Meld je nu aan voor de Run4Semmy op 15 oktober a.s.! Wij moeten namelijk binnenkort al de startnummers afnemen (vóór 1 juni), en hoe meer mensen zich nu voorinschrijven hoe beter wij kunnen inschatten hoeveel nummers we nodig hebben.

Dus kom op, haal mensen over de streep om met jou fysiek mee te lopen of jou te sponsoren en schrijf je in via: www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/. Laat deze run een knaller worden … een knaller die de zieke en overleden kinderen en hun familie verdienen. Ze staan niet alleen, we gaan samen dat verschil maken!!

Maak het verschil, geef kinderen met hersenstamkanker een kans!

Achilles & Stichting Semmy

Op 11 mei 2009 overleed op 12-jarige leeftijd, Achilles jeugdlid Iris Rog als gevolg van hersenstamkanker. De impact was groot, de saamhorigheid enorm en Iris heeft nog steeds een plekje in het hart van vele Achillianen.

Stichting Semmy (www.stichtingsemmy.nl) heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Met de gelden van Stichting Semmy worden nu de eerste onderzoeken in Nederland naar hersenstamtumoren uitgevoerd. Helaas wordt voor onderzoek dat nog in de beginfase staat, zoals deze, vrijwel geen geld ter beschikking gesteld.

Achilles is een maatschappelijk betrokken vereniging en daarom steunen wij Stichting Semmy. Door geld in te zamelen met acties zoals de Stichting Semmy-dag in oktober en door mee te doen aan de Run4Semmy!, de landelijke sponsorloop als onderdeel van de 8 km-loop tijdens de Marathon van Amsterdam. Maar ook door naamsvermelding van Stichting Semmy op alle trainingspakken van Achilles en de shirts van Achilles 1 schenken we aandacht aan Stichting Semmy.

Eerder schreef Dionne van Dongen al een hoofdartikel over Iris, Stichting Semmy en de Run4Semmy/Run4Iris. Deze kun je hier terug lezen.

 

Lopers Run4Iris 2017

 1. Ivo Rog
 2. Arie Rog
 3. Rianne van Groen
 4. Dionne van Dongen
 5. Tobias Welbergen
 6. Marinus Stulp
 7. Erwin de Laleijne
 8. Martin Vrolijk
 9. Jolanda Muller
 10. Jenny Zoutendijk - van der Toorn
 11. Audrey de Man
 12. Miranda Smits
 13. Rob van Ee
 14. Sandra van Ee
 15. Selene van Ee
 16. Yara Koene
 17. Cino Koene
 18. Miranda Arbouw
 19. Lars Alsem
 20. Monique Westgeest
 21. Elles Braakman
 22. Nicky van der Hoek
 23. Rick Pot
 24. Frank Pot
 25. Julia Baak

 

Datum 09-10-2017 09:45
Tags