Alsem Jeugd League 2017 - zaterdag 26 augustus

We zijn verheugd om te kunnen melden dat ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, 2017/18, wederom de Alsem Jeugd League zal worden gehouden bij en georganiseerd door HKV Achilles. De Hoofdsponsor en tevens naamgever van dit toernooi, Wijnhandel J.P. Alsem, heeft zijn steun al toegezegd. Dit Top korfbal toernooi voor de A-, B- en C- jeugd staat gepland op zaterdag 26 augustus 2017.

Een groep enthousiaste vrijwilligers is al een tijdje druk bezig met de voorbereidingen om ook deze editie, nummer 6 alweer, tot een succes te maken. Er wordt echt aan alles gedacht, denk aan: De kalk voor de 1-tegen- 1 cirkels, het assortiment broodjes (de menukaart), extra koelkasten, de bekers, poster, programmaboekjes, scheidsrechters, wedstrijdtafel, EHBO, ga zo maar door. Oh ja en er zijn nieuwe Partytenten nodig. Wanneer Julien (red: de hoofdsponsor) Arjen (red: van Nieuwenhuizen) een aanbieding van een Partytent laat zien is het in de AlsemLeague WhatsApp groep even een drukte van belang.

De berichtjes vliegen heen en weer.

 • Arjen: Foto Partytent van Julien
  99,00 aanbieding Sligro
  Wat denken jullie, gelijk 4 doen?
 • Rob K: had ook iets van Dave of zeg je gewoon halen
 • Arjen: halen zeg ik
  Wie? Aanbieding is tot 19 juni
 • Dave: Exclusief BTW?
  Via Achilles kunnen ze ook nog iets met de BTW
 • Arjen: Klopt, ik contact Roger (red: Penningmeester).
  …..paar minuten later
 • Arjen: 2 Achilles 2 Alsem
 • Jordy: Prima
  Ik kan ze nu niet halen, geen auto nu
  Volgende week ook goed?
 • Dave: Je mag mijn auto wel lenen Jordy
  Wacht, Ik heb een kennis daar, zal ik er 4 reserveren
 • Arjen: DOEN,
  Heb vrijdag afspraak met Roger

Gelijktijdig aan de stemming voor het nieuwe Achilles shirt tijdens de JAV , vindt er in de AlsemLeague AppGroep ook een stemming plaats voor: Optie 1)Partytent met zijflappen Optie 2) Zonder zijflappen

Terwijl Arjen tevergeefs pogingen doet om nuances aan te brengen aan het gekozen ‘zwarte’ Achilles shirt zijn ook bij ons de stemmen geteld. Ook hier een overduidelijke meerderheid voor optie 2.

De vier grondleggers van het toernooi hebben duidelijk niet veel tijd nodig om tot een besluit te komen, er kan weer een vinkje worden gezet. Maar er is nog een hoop te doen, het deelnemersveld is wel al rond.

Achilles A1 en B1

DSC A1, B1 en C1

DVO C1

Fortuna A1, B1 en C1

KCC A1, B1 en C1

De organisatie is er dus wederom in geslaagd om een TOP deelnemers veld neer te zetten, met daarbij alle winnaars van de voorgaande editie. Fortuna A1, Achilles B1 en DVO C1 krijgen de kans om hun titel te verdedigen. Ook dit jaar zal er tijdens de pauze een 1-tegen- 1 toernooi worden gehouden. Van elk team zal in elke categorie één speler worden afgevaardigd. De winnaars krijgen niet alleen een beker maar zijn ook automatisch geplaatst voor het NK 1-tegen- 1 bij ONDO.

Later meer………….

Simon Pot

Datum 25-07-2017 22:26