Achilles 1 wint weer, A1 goed op weg naar kampioenschap

Achilles 1 speelde uit tegen BEP, met dit keer in de slotfase alle koppies weer dezelfde goede kant op. De punten gingen dan ook mee naar Den Haag, het werd 23-27. Over Team 2 zullen we kort zijn: het was niet best. De strijd tegen degradatie zal pittig worden, maar de ploeg heeft het in zich en heeft nog 4 wedstrijden om dat te laten zien. Achilles 3, 6, en 7 wonnen keurig hun wedstrijden, Achilles 8 speelde gelijk bij TOP. Achilles A1 verslikte zich vorige week in KVS, maar herpakte zich zaterdag tegen Deetos. De concurrenten lieten nu steekjes vallen, waardoor de A1 nu 4 en 5 punten op hen voorloopt. De A2 won van Refleks, de A3 van Reflex en de A4 versloeg Avanti. Volle winst voor onze junioren dus! Achilles B1 versloeg BEP en behoudt de tweede plek in de B-Hoofdklasse C. Dan nog overwinningen voor de C2, D1, D2, E3 en F1. Voor de F1 nog even een speciaal compliment, zij maakten namelijk 28 (!) doelpunten! Lees verder voor alle verslagen. [Update: verslag Achilles, 1, 3, B1, B2 en C2 toegevoegd]

• Een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan naar website@hkvachilles.nl!
  • Wanneer je een wedstrijdverslag inlevert, scoor je punten voor jouw ploeg in de Reporters Challenge. Meer informatie daarover en de regels van de challenge, lees je hier nog eens terug!
  • Afgelopen week verscheen er weer een nieuwe tussenstand van de Reporters Challenge, welke ploeg gaat er aan kop? Je leest het hier!

BEP 1 - Achilles 1

Afgelopen zaterdag heeft Achilles een interessante wedstrijd gespeeld tegen BEP. Voor de wedstrijd werd ik uitgenodigd bij Dylan en Kelly voor een lekker soepje met broodjes en kreeg ik ook nog een heerlijke salade mee. Dit resulteerde in een goede voorbereiding van de wedstrijd. Met een volle buik kwam ik zelfs op tijd voor het verzamelen, waardoor er een mooie lach verscheen bij de trainer.

Het was vooral de eerste helft van de wedstrijd spannend, aangezien het verschil maar bij 1 punt bleef. Met een stand van 14 tegen 15 gingen we de kleedkamer in. In de kleedkamer kreeg ik natuurlijk weer goede aanwijzingen van Ton, waarbij hij aangaf dat ik beter moest verdedigen. Hijzelf zou nog beter kunnen sluiten dan ik, maar dat was natuurlijk logisch met 'mijn goddelijke lichaam', aldus Ton. Met dit verhaal in mijn achterhoofd gingen we weer de strijd aan met BEP.

De tweede helft verliep deels wat onrustig, maar we wisten uiteindelijk de leiding te nemen en hebben gewonnen met 23-27. Hierbij de complimenten voor deze teamprestatie, waarbij iedereen heeft gescoord. Ik ben trots om te spelen in dit team en kijk weer uit naar de volgende wedstrijd.

Supporters bedankt voor jullie steun! Een superleeuw zal altijd blijven zingen!!!

Ariën

BEP 2 - Achilles 2

Na een goed verzorgde lunch met broodjes en tomatensoep bij Martin thuis (top geregeld Martin!), reisde Achilles 2 af naar Purmerend. De wedstrijd tegen BEP stond op het programma! De thuiswedstrijd werd met 3 punten verschil gewonnen. Aan ons de taak om dit te herhalen, want om uit de degradatiezone te blijven zijn alle punten belangrijk.

BEP begon beduidend scherper aan de wedstrijd dan Achilles 2. Binnen enkele minuten keken we tegen een achterstand aan! Achilles kwam moeilijk in de wedstrijd, was wat chaotisch en vele ballen werden te kort geschoten. Zo eindigde de eerst helft met 5 doelpunten verschil in het voordeel van BEP.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft, weinig lukte en het schotpercentage lag veel te laag. Dat resulteerde in een beschamend aantal van 10 treffers, in 60minuten. Een echte korfbalkenner hoef je niet te zijn om in te zien dat 10 doelpunten te weinig is om 2 punten mee naar huis te nemen (eindstand 21-10).

De aankomende weken zullen we aan de bak moeten tegen KVA, Meervogels en Die Haghe. Eerst dinsdag en donderdag werken aan ons schotpercentage. Daarnaast zullen we vertrouwen moeten houden in elkaar en onze kwaliteiten. Kom op Achilles 2, laten we met elkaar een tandje bijzetten om het zaalseizoen positief af te sluiten!

Tot slot, Martin bedankt voor de lunch en Jeroen & Mariska voor het reserve zitten. Top dat jullie je eigen wedstrijd lieten schieten, om bij ons op de bank te kunnen zitten. Het wordt zeer gewaardeerd!

Inge

Pernix 3 - Achilles 3

Na een lange dag wachten mochten we eindelijk verzamelen op het heugelijke tijdstip van 17:15. Dit was voor Sander en ondergetekende alleen weer teveel gevraagd. Gelukkig nog een wedstrijd voor de boeg om het vertrouwen van de trainer terug te winnen. Op naar Leiden voor een lekker avondpotje tegen Pernix 3. Een tegenstander waarvan we wisten dat ze voorzien waren van een aantal geroutineerde spelers aangevuld met wat jongere spelers. Eigenlijk best standaard bij ons in de poule. Van de thuiswedstrijd wisten wij dat wij daar heel scherp waren begonnen en daar binnen enkele minuten al op een 7-0 voorsprong kwamen en dit daarna nooit meer een echte wedstrijd is geweest. Aan ons de taak wederom zo scherp te starten en dan te zorgen dat niveau vast te houden naar een mooie uitslag.

Dit verliep helaas anders als gehoopt. Veel dingen liepen niet zoals wij wilden wat op de training wel lekker liep. Zaak voor ons als team te blijven vechten en het op karakter te doen. Uiteindelijk een matige wedstrijd waarin wij eigenlijk geen moment in gevaar zijn geweest. Met een uiteindelijke eindstand van 16-23 oogt het als een prima overwinning. Echter voelde dit na afloop niet zo. Deze week dus weer lekker trainen en op naar de derby uit (of thuis, hoe je het ook wil noemen) tegen Die Haghe in de topsporthal. Altijd weer leuke wedstrijdjes. Kom gerust kijken met zijn allen. Als laatst rest mij nog het meegereisde publiek te bedanken, altijd weer fijn dat jullie er zijn, de scheidsrechter die een prima wedstrijd floot en Jeannette die weer met ons meereisde als reserve.

Wesley

Achilles 6 - KZ 7 20-7

Na de zeperd tegen Fortuna was het tijd om weer eens uit de slof te schieten. KZ 7 was het slachtoffer. We zouden op volle sterkte zijn en voor het eerst ever compleet tot Marieke roet in het eten gooide door haar longen uit het lijf te hoesten en bijziend te worden door het snot voor haar ogen. Ze kon gelukkig nog wel de stand bijhouden. De wedstrijd dan: de eerste helft verliep nog stroef en met 2-3 pakten de Koogers nog even brutaal de leiding. Dit was echter van korte duur. Alex’ ouders zaten op de tribune en onze Sexy Lexie was een euro beloofd voor iedere goal die hij zou maken. Daardoor kreeg Lexie het aardig op z’n heupen. Later op zijn enkel maar daarover straks meer. Opvallende afwezigen waren de ouders van Daan. Die moesten oppassen. “Die moeten zeker oppassen,” vertelde Daniëlle achteraf geagiteerd. “Als ze het nog een keer wagen met zo’n smoes af te zeggen dan zal ze dat bezuren rond de kerstdagen”. Hun absentie kwam echter goed uit want de tribunes puilden weer uit. Zeker nu er ook nog plaats moest worden gemaakt voor de Opmeertjes. Aan de korte zijde was de mascotte van Achilles actief. Na jaren gedacht te hebben dat het Ed Arbouw was die in het leeuwenpak met bijbehorende Achillesvlag rondzweette, bleek het zaterdag al die tijd bestuurslid Sten te zijn geweest. Als een bezetene rende hij op en neer al zwaaiende met de vlag met ons prachtige logo zonder daarbij één van de toeschouwers te onthoofden. Wat een knappe prestatie was van Sten. Hulde. Vervolg van het wedstrijdverslag: beetje bij beetje liep Team 6 uit en toen de marge groot genoeg was konden in de tweede helft Heerenveen supporter Tjitse en jarige job Erwin hun intrede maken in het veld. “Ik ben jarig dus ik mag alles schieten,” luidde het credo van de voormalige Dordtenaar die daarop terugkwam na vijf balcontacten waarvan drie schoten, twee doorloopballen en evenzovele schuldrondjes pils aan de toog (plus verjaardagsrondjes is dat een aardige rekening. Hij kan het overigens lijden want z’n kinderbijslag is sindskort torenhoog). Toen het potje eigenlijk al gespeeld was, kwam Alex nogal ongelukkig neer bij een defensief rebound duel waarbij hij tegelijkertijd zijn enkel en sluitspier blesseerde. In de eerste zit een breukje (balen, sterkte Lexie), over de tweede is hij nu alle controle kwijt. Nu werd in algemene zin aangenomen dat dat al langere tijd het geval was, maar die vuile stinkerd blijkt al die tijd bewust de boel te vergassen. En wij maar denken dat hij die reanimatie cursussen volgde in het kader van zijn werk als strandwacht, terwijl hij in werkelijkheid gediplomeerd blijkt uit schuldgevoel. Misschien leuk om hem een keer met Sten, Jasper en Jarreth in een kamer te zetten. Ramen en deuren gesloten en na een uurtje kijken wie er levend uitkomt. Ik zie een succesvol televisieformat gewaardeerd lezer meneer John de Mol.

Alex B. leidde de wedstrijd zonder al te veel moeite, maar deed dat voortreffelijk. Bedankt daarvoor. Volgende week is Yhoeri afwezig. Dat houdt uiteraard in dat we tegen Die Haghe moeten. Uit in de Topsporthal. Waar we natuurlijk thuishoren. Over Yhoeri valt verder te melden dat hij gaat verhuizen. De overstroming van vorige week was de laatste druppel. De voormalige deelnemer aan datingprogramma Take me out (u weet wel, met Eddy Zoey en waar Britt Dekker ("Ik kan 30.000 euro winnen - dat is dus bijna een miljoen!") mee doorbrak) gaat met zijn Lisa een nieuw liefdesnestje bevuilen. We hebben nu al zin in de housewarming.

Groeten,
Erwin

Achilles B1 - BEP B1
Vandaag moesten we tegen BEP. Op het begin hadden wij als snel een voorsprong tegen BEP,pit maar die bleven gewoon hard doorvechten. Wij haalden veel doelpunten erbij maar BEP die scoorde er ook nog een paar. In de rust stond het ongeveer 10-6. We spraken af dat we nog harder moesten werken en weer uitgerust de tweede helft zouden starten. Dat was ook zo en zo kwam de eindscore op 23-11.

De reserves en invallers heel erg bedankt en de scheids natuurlijk ook!

Groetjes Olivia van Bleijswijk

Dijkvogels B1 – Achilles B2
We begonnen met een mooie start en een mooie voorsprong. Achilles kwam toen met de wel bekende ‘’pino’’ en die lag er mooi in. We begonnen goed zowel in de verdediging als in de aanval. Toen kwam Dijkvogels met wat doelpunten. Dijkvogels kwam terug en we gingen de rust in met 10-8 achterstand… Ook de tweede helft begonnen we weer sterk en bleven we dit volhouden. Iedereen heeft gestreden voor de bal en goed zijn best gedaan. Er zijn veel duels geweest die we hebben gewonnen. We hadden tenslotte nog wel wat last van de scheidsrechter. Ze heeft niet al te best gefloten, maar we moesten het er mee doen. We hebben een mooie en goede wedstrijd neergezet, en toch nog terug gekomen naar een eindstand van 14-13. We stonden achter met 5 punten verschil en we zijn dus mooi teruggekomen met deze uiteindelijke stand.

Groetjessss,
Zoë (ik zat trouwens op de bank)

Die Haghe C1 - Achilles C1 (verslag vorige week!)
Vooraf aan de wedstrijd wisten de meeste mensen al wie er het winnende team zou zijn, maar toch liep het eerste gedeelte van de eerste helft toch nog een beetje spannend. Omdat eerst gingen Achilles C1 en Die Haghe C1 gelijk op, maar na een 10 minuten te hebben gespeeld viel er wel een groot gat in het aantal punten. En in de rust was daarom de stand ook 10-1 in het voordeel voor Die Haghe.

In de tweede helft viel na 5 minuten het eerste doelpunt [helaas ook in het voordeel voor Die Haghe]. Toen in de tweede helft ging er ook een nieuw systeem in voor de jongens, want bij elk aanvalswissel[als om de 2 doelpunten een vakwissel ging, dus van aanvalsvak naar verdedigingsvak] dus ik ging er elke keer in voor Quin als mijn vak moest verdedigen. Helaas werd het een beetje een eentonige wedstrijd en werd de stand 23-3 voor Die Haghe. Maar toch had Max Bakker 2x gescoord en Thijs Roos 1x.

Refleks C3 - Achilles C2
Zaterdag speelden we uit tegen Refleks in de Schilp in Rijkswijk. We begonnen met een fietstochtje er naar toe. We hadden geluk, de heenweg was droog. Femke, Lideke, Elise en Jill begonnen in de aanval en Silja, Maleah, Melissa en Milla in de verdediging. Sanne begon als reserve.

De eerste helft speelden we een goed hoog tempo en creëerden we kansen. We stonden al snel op 0-4 voorsprong door scores van Femke, Jill, Silja en Melissa. Refleks scoorde voor rust nog 2 doelpunten: 2-4. Met het rustsignaal gooide Femke de bal richting scheidsrechter... en gooide... op zijn hoofd. Oeps... nogmaals sorry, scheidsrechter.

Na de rust komt Sanne er in voor Femke. De 2e helft worden we slordig en wisselt de bal veel van vak. Ook al zijn er genoeg kansen, ze worden niet benut. Refleks komt bij tot 3-4, maar gelukkig scoort Melissa nog de 3-5 en dat is ook de eindstand. Op de foto de doorloop door Melissa, die er in zat! Op de terugweg hadden we minder geluk want het regende hard en zelfs natte sneeuw. Maar gelukkig hadden we wel gewonnen.

Scheidsrechter bedankt voor het fluiten en Kimberly voor het reserve zijn. En ook supporters bedankt.

Silja

Reflex C3 – HKV Achilles C2 (coachverslag!)
Na een week rust mochten we ons klaar maken voor de wedstrijd tegen Reflex C3. De vorige ontmoeting eindigde in een 8-2 overwinning voor Achilles, waarin Achilles de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was.

We begonnen de wedstrijd goed door in de eerste 10 minuten op een 4-0 voorsprong te komen. Doordat we een overgewicht onder de paal hadden konden we veel herhalen, waardoor de ballen eenmaal van zelf vielen. Na deze goede periode kwam er helaas een mindere periode, waarin Reflex meer druk gaf waardoor er veel ballen niet aankwamen en er veel verdedigd geschoten werd. In deze periode waarin het bij Achilles niet allemaal lukte kon Reflex op 2 punten verschil komen, waardoor de 1e helft in een 2-4 tussenstand eindigde. In de rust kon de C2 zich weer opladen voor de 2e helft, waarin we veel moeite met Reflex zullen hebben als we steeds in hun niveau opgaan. Voor de 2e helft kregen de dames de opdracht om vooral de 2e kans rond de paal op te zoeken, want na het schot kregen wij veel ruimte van Reflex.

In de 2e helft kwam Sanne er nog in voor Femke. In de 2e helft vond Reflex al snel de aansluitings treffer, waardoor er meer druk op de dames kwam om de wedstrijd definitief binnen te halen. Gelukkig maakte Melissa haar mooie doorlap actie af, waardoor we weer op een verschil van 2 kwamen. Doordat Achilles in de rest 2e helft moeite had met het afronden van de vele kansen en we Reflex meer verdedigende druk gaven, werd er aan beide kanten in de 2e helft maar 1 keer gescoord.

De volgende wedstrijd is een thuis tegen KVS C3. Dit is nog een wedstrijd die belangrijk is voor de ranglijst, want als we deze winnen behouden we de 5e plaats. Graag wil ik nog de scheidrechter bedanken voor het fluiten, Kimberly bedanken voor het reserve staan en het publiek bedanken voor het aanmoedigen van de C2.

Simon Rodriguez

Sporting Delta D1 – Achilles D1
Wij moesten vandaag tegen Sporting Delta, de vorige keer hadden we gewonnen van hen dus we gingen er vanuit dat we dat nu ook wel zouden winnen. Het was nog best een lange autorit daar naartoe. En we gingen zonder reserves omdat de D2 tegelijkertijd speelde. Maar gelukkig wilde Jim wel reserve zijn.

We begonnen heel slap de eerste helft waardoor we 2-0 achter kwamen. Damien scoorde nog wel 2-1 vlak voor rust. In de tweede helft ging het wat beter en scoorden Paivi en Levi, dus stonden we voor 2-3. Jill mocht een stip nemen maar de meiden in ons vak snapten niet dat ze dan stil moeten staan dus Jill mocht hem vier keer nemen en scoorde 2-4.

We liepen uit naar 2-6 door Paivi. Sporting Delta maakte toen nog 3-6 maar Levi scoorde snel daarna 3-7. Dus toen wisten we wel dat we gingen winnen. Het werd nog 4-7, Mick maakte nog 4-8 en toen mocht Jim er nog in de laatste paar minuten en die deed het supergoed! Eindstand werd 5-8. Volgende week wordt het weer een lastige wedstrijd bij Fortuna.

Supporters bedankt, Paivi’s familie woonde vlakbij dus die kwamen kijken. Coaches ook weer bedankt! En natuurlijk Jim bedankt!

Groetjes van Demi

Sporting Delta D1 - HKV Achilles D1 (coachverslag!)
Afgelopen zaterdag heeft de D1 2 punten gepakt en dat was niet voor niets. We begonnen wat slapjes en dat was ook te zien aan de stand. Sporting Delta wilde meteen laten zien wie de baas is en dat lieten zien door 2 punten te scoren in het begin. Achilles pepte elkaar op en zagen nu de kans om terug te komen en dat deed Damien goed door zijn lange heer  weg te houden van de paal en zelf een lekker afstand schot erin te gooien. Na een goed praatje van de trainers ging de D1 van Achilles met een heel ander gevoel de 2e helft in. Na de bal uit te nemen had het vak goed samengewerkt en hadden ze de kans om ook meteen eentje te scoren, Paivi in dit geval scoorde een mooie doorloop en volgens ons is haar dame nog steeds Paivi aan het zoeken. Levi bracht zijn vak bij elkaar en overlegde dat zij nu een gat moeten maken en de punten moeten doorzetten. Die zelfde aanval knalde Levi de 2-3 erin en gingen we over op voorsprong. Toen gebeurde er een overtreding en kreeg Jill een stip mee. Jill scoorde de stip, maar wel pas de 4e keer. Sporting Delta was erg onsportief tijdens de stip ,want zij maakten steeds geluid toen Jill de bal omhoog wilde gooien en dat deden ze maar liefst 3x! De 4e keer was Jill er klaar mee en scoorde ze de 2-4. Paivi met een mooie actie scoorde een doorloop en daarbij stond de stand op een 2-5. Het gat werd steeds groter en dat was heel voordelig voor Achilles. Paivi was toch zo lekker bezig en scoorde daarna een lekker afstandschot (2-6). De thuisploeg wilde nog meedraaien door toch nog een puntje te scoren (3-6). Levi wilde nog even uitsloven door natuurlijk weer eens te scoren en dat deed hij met een mooie actie voor de 3-7. De tegenstander scoorde de (4-7) en Mick na al die schoten toch nog zelf een puntje te pakken (4-8). Toen we met 4 punten voor stonden en nog met 5 minuten te spelen stond onze grote vriend Jim (broertje van Mick) klaar om zijn eerste minuutjes te maken in de D1 hoofdklasse. Hij viel in voor Björn die overigens een super wedstrijd speelde, maar toch wat minuutjes moest gunnen aan Jim. Hij was wat zenuwachtig maar Levi stuurde Jim aan en had de kans om te scoren, maar volgens mij had hij het zelf niet door dat hij zelf de kans had kunnen doen :-) Toen scoorde de tegenpartij meteen (5-8) en was een minuut later de wedstrijd afgefloten. Het was een leuke wedstrijd om te zien en natuurlijk om zelf te coachen. Ik wil het publiek bedanken dat ze er weer waren voor de kinderen. De scheids heeft goed gefloten en de coaches van de tegenpartij bedankt dat jullie zijn komen opdagen. De kinderen waren gelukkig aanwezig en daardoor konden wij de wedstrijd spelen. Ik wil voor de rest de reserves bedanken (Jim) en iedereen voor het toekijken op de wedstrijd!

Pepijn van Loon

Twist D2 - Achilles D3
Afgelopen zaterdag speelde Achilles D3 een belangrijke wedstrijd tegen Twist D2. Als we hem zouden winnen zouden we derde staan! We begonnen de wedstrijd vol goede moed (volgens mij!).

helaas scoorde Twist algauw de 1-0. Daarna kregen wij ook kansen, maar de ballen wilde er maar niet in. Maar daar kwam Nikki met 1-1! Maar onze pret duurde niet lang, want Twist scoorde 2-1 en daarna zelfs 3-1 met een strafworp. De ballen gingen er niet meer in. Het werd rust.

Tweede helft. We deden erg ons best, en dat werd beloond, want daar scoorde Joost 3-2! Mar weer duurde onze pret niet lang. Want Twist scoorde weer 4-2 en 5-2. We kregen 2 stippen, maar die zaten ook helaas niet. Ook Twist kreeg een strafworp en die zat wel 6-2. En daarna 7-2. De wedstrijd was afgelopen.

Bedankt scheidsrechter(s) voor het fluiten, coaches bedankt voor het coachen  en Kiki bedankt voor het invallen!

Groeten Bregje

Achilles E1 - Refleks E1
Het begon al ‘s ochtends heel vroeg, om half negen, toen Miriam mij, Dirk, op kwam halen met een auto vol kinderen. Bedankt nog daarvoor! Helaas konden mijn ouders niet mee omdat zij om negen uur al naar de uitwedstrijden van mijn zussen gingen. Kiki speelde met de D3 mee. We waren best wel gespannen voor deze wedstrijd tegen een tegenstander waar we de laatste twee seizoenen vaak net van verloren en soms net wonnen. Dit waren de doelpunten:  1-0 Esmee 2-0 Esmee  3-0 Liv 4-0 Esmee 5-0 Bradley strafworp 5-1, 5-2, 6-2, Bradley strafworp 6-3, 6-4 6-5. Met deze stand de rust in. Gelijk weer aan de slag met 7-5 Jim, 8-5 Jim, 9-5 Esmee. Toen het laatste kwart, waarvan de coaches later zeiden dat we dat we daarin beter hadden kunnen spelen: 9-6, 9-7, 9-8, 9-9, 10-9. Dit was de eindstand. Ik, Dirk, wens u een fijne dag!

Achilles E3 – Refleks E3
Achilles E3 moest weer eens vroeg hun bed uit  en dit keer voor de return in eigen huis tegen het fysiek sterke Refleks. Desalniettemin oogde onze toppers van de E3 zich zaterdagochtend uitgerust en gretig.

Het was echter Refleks dat met een 0-2 voorsprong de rust in dreigde te gaan, maar gelukkig bracht Sem door een terecht gegeven strafworp op slag van rust de stand op 1-2.

Na de rust gingen de kanjers van de E3 verder met waar ze gebleven waren en creëerde zodoende tal van kansen. En het was uiteindelijk Mister doorloop Jurre die met zijn specialiteit de stand weer gelijktrok, 2 - 2.

In het laatste kwart bracht Sem de stand op een 3-2 voorsprong en door een mooi zuiver schot van Layla werd de stand niet veel later weer gelijkgetrokken. Het was uiteindelijk Donya die met een fantastisch raak schot de 4-3 liet aantekenen en zodoende de dik verdiende punten binnen sleepte.

Achilles E3

VEO F1 - Achilles F1
Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! Ben je nieuw of ben je al bekend? Stamp met je voeten, we zijn zo blij, ik ben Imke, wie ben jij? Merel en Rick zijn de coaches van de F1. Zij bedachten onderstaande opstelling voor de vier delen:
1. Imke, Britt, Semm en Xander
2. Sophie, Lars, Semm en Tim
3. Imke, Britt, Lars en Xander
4. Sophie, Britt, Semm en Tim

In de eerste 20 minuten vielen er veel doelpunten voor onze eigen F1: Xander 3, Britt 1, Semm 3, Sophie 4, Lars 1, Tim 2. We gingen de rust in met 0-14.

Om het voor iedereen leuk te houden, stelde VEO voor om na de rust met twee teams door elkaar te spelen. Daar ging de planning van de coaches… Maar het leverde wel een fijnere en sportievere wedstrijd op. De tussenstand bij rust werd verdubbeld op het wedstrijdformulier: eindstand: 0-28. Scheidsrechter + coaches en publiek: heel hartelijk bedankt!