Ingrid Houtman * 15-5-1954 – † 06-02-2018

Het bestuur ontving afgelopen woensdag het treurige bericht dat 6 februari ons oud-lid Ingrid Houtman op 63-jarige leeftijd is overleden. Het bestuur wenst namens de gehele club familie en vrienden veel sterkte toe in deze zware tijd. Lees verder voor het In Memoriam en de rouwkaart.

Het bestuur ontving afgelopen woensdag het treurige bericht dat 6 februari ons oud-lid Ingrid Houtman op 63-jarige leeftijd is overleden. Ingrid werd in 1976 op haar 22e lid van Achilles (lidnummer 1553) en bleef dat tot en met 2006. Af en toe kwam zij nog even buurten op het Pomonaplein bij wedstrijden of een jubileum.

Naast het korfballen, in de lagere regionen, was Ingrid een vrijwilliger die zich jarenlang volledig inzette voor de club, of het nou in de avonduren was of in het weekend, het maakte haar niet uit. Vaak op de achtergrond, ze hoefde niet in de schijnwerpers te staan.

Haar inzet en enthousiasme voor De Grote Club Actie was enorm groot, op talloze braderieën in de Vlierboomstraat/Appelstraat was Ingrid de motor achter de Achilles-stand. Voor jeugdigen die daar rondliepen was er geen ontkomen aan. Ingrid zette ze direct aan het werk, schieten op de korf, praatje met de ouders en een kleine attentie voor de kinderen. Twee keer per jaar Achilles-buurtfolders bezorgen in de Vruchtenbuurt? Ook daar draaide zij haar hand niet voor om.

De Achillianen die op het bruggetje bij het clubhuis staan, weten dat daar een gefiguurzaagde houten Achillesmeisje- en jongen op de muur zijn vereeuwigd. Een mooi aandenken aan Ingrid die dit kunstwerk heeft gemaakt.

Het bestuur wenst namens de gehele vereniging Richenel en de familie van Ingrid veel sterkte en kracht toe in deze zware tijd.

Woensdag om 15.30 uur is de uitvaartplechtigheid om 15.30 uur in crematorium “Haagse Duinen” en daarna stellen we de kantine op Pomonaplein 71 open voor een informeel samenzijn.

Rouwkaart-Ingrid-Houtman1.jpeg

Rouwkaart-Ingrid-Houtman2.png

Datum 10-02-2018 09:54