Schoolkorfbal 11 april

Ook dit jaar organiseerde de gemeente weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, natuurlijk waren er ook weer veel schoolkorfballers welkom op ons Achillesveld. Het was weer een leuke, sportieve en gezellig dag. Lees verder voor een kleine sfeerimpressie én natuurlijk een bedankje voor alle geweldige vrijwilligers:

Dit jaar was het iets drukker op ons veld, omdat een enkele vereniging zich terug wilde trekken uit de organisatie. Bij ons kan alles toch? Dus een aantal poules wat groter gemaakt zodat alle scholen die zich op hadden gegeven naar hartenlust konden korfballen.

En we mogen weer maar wat trots zijn op onze vrijwilligers! Vanaf 8.30 velden uitleggen, snoepzakjes vullen, kantine gereed maken, scholen ontvangen, wedstrijdtafel bemannen, vuilniszakken legen, koffie schenken, patat bakken, prijzen uitreiken, opruimen en de dag was alweer voorbij. Onze dank gaat zeker uit naar de scheidsrechters die elke wedstrijd weer goed leidden (ook de jongste van het stel Damian).

Het weer was ons goed gegund, de hele dag was het droog en het was prima sportweer. De bekers gingen dit keer wat vaker naar een van de 13 klassen van De Vliermeent, maar ook de groepen van andere scholen vielen in de prijzen. De strafworpenbeker voor groepen 3/4 en 5/6 ging naar De Vliermeent, zo ook de Fairplay prijs. Basisschool De Drie Linden deed voor het eerst met een team mee en de kinderen vonden het zo leuk dat zij gaan trainen de komende maanden op Achilles.

 

Datum 16-04-2018 09:21