Prijsuitreiking Haagse clubscheidsrechter

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De prijsuitreiking van de Haagse clubscheidsrechter 2018. Helaas ben ik niet in de prijzen gevallen. De winnaars zijn René Vis van SVV Scheveningen (juryprijs), Gaby de Jong van HBS Crayenhout (publieksprijs) en Enne Vermeulen (13 jaar) van HBS (aanmoedigingsprijs). Voor deze genomineerden uiteraard mijn hartelijke felicitaties met hun verkiezing.

Ben ik teleurgesteld? Natuurlijk wel een beetje, want je hoopt natuurlijk toch zelf verkozen te worden. Trots is echter het gevoel dat overheerst. Ik vond het een grote eer om namens Achilles te zijn genomineerd en bij de 9 beste inzendingen te zijn geselecteerd. Veel Achillesleden hebben mij gefeliciteerd met de nominatie en hebben meegeleefd en mij succes gewenst in de spannende periode tot aan de prijsuitreiking. Dat vond ik hartverwarmend en maakt Achilles meer dan een club. Het is goed om te merken dat je inzet voor de club door zoveel leden wordt gewaardeerd. Overigens had ik daar geen twijfels over voor alle duidelijkheid. De tranen van emotie bij de benoeming tot LVV zijn nog maar amper opgedroogd.

Hierbij wil ik het bestuur nogmaals bedanken voor mijn nominatie. Uiteraard wil ik iedereen bedanken, die op mij heeft gestemd! Tot slot wil ik mijn familie bedanken. Dionne die het maar goed vindt, dat ik elke zaterdag in het veld sta te fluiten en/of langs de lijn de scheidsrechters begeleid. Mijn ouders die uit Doorn waren gekomen, en Dominique en Kiefer uit Delft, om de prijsuitreiking bij te wonen. Ook mijn dank aan Sten Verleg, die namens het bestuur aanwezig was.

Met vriendelijke groet,
Marinus Stulp

Datum 29-05-2018 07:59