Opvangen van de bondsscheidsrechters

Dit veldseizoen zijn we (Claudia, Peggy, Sharon, Ruud Verboom, Nicole Winia, Ingrid, Monique Roos, Linda vd Haak, Peter de Bruijn, Sabrina, Jolanda Tettero, Margot en ikke) begonnen met het “officieel” opvangen van de bondsscheidsrechters. Het enthousiasme en de bereidwilligheid toen ik vroeg of de lieve dames en heren hieraan mee wilden werken was hartverwarmend. Wat een fijne club zijn we toch.

Alex Bodaan geeft iedere week trouw door op welke wedstrijden een bondsscheidsrechter staat. Hierna kijken we bij de KNKV wie er komen. Zo weten we precies naar wie wij moeten uitkijken. Zodra we op zaterdag de desbetreffende scheidsrechter in het vizier krijgen wordt hij getrakteerd op een enthousiast, warm en welgemeend welkom.

Mede om de inmiddels sterk verouderde accommodatie en de daaruit voortvloeiende ongemakken te compenseren, krijgt de scheidsrechter van ons een paar drankjes en kan hij zich verheugen op een lekker broodje na de wedstrijd. In de rust en na de wedstrijd kijken we ook of we de scheidsrechter nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Wij hebben begrepen dat de scheidsrechters deze ontvangst als zeer plezierig ervaren. Ze gaan na hun wedstrijd met een goed en voldaan gevoel weer naar huis. Volgend seizoen gaan we (wellicht met wat lieve vervangers/aanvullingen?) zeker op de ingeslagen weg verder.

Groeten,
Dionne

Datum 30-05-2018 08:01