Materiaalhok: die houden we sámen netjes, toch?!

Zien jullie het plaatje hiernaast? Zo netjes was het materiaalhok voordat het seizoen startte, nadat onze materiaaltoppers het hok opgeruimd hadden. We zijn pas kort onderweg, maar inmiddels is de boel alweer een behoorlijke bende. Ook bleven een aantal keer het scorebord, de bediening daarvan én een aantal stoelen achter op het kunstgras, in plaats van netjes opgeborgen. Zo gaan we natuurlijk niet met onze spullen om! Bij deze dus nog even kort een aantal korte reminder van hoe het wel hoort:

 

  • Leg de voetplaten bij de achterlijn tegen het hek aan, niet in de container. Daar mogen alleen de aluminium steunen van het gras.
  • De ladders moeten aan de muur gehangen worden, leg ze niet los neer, dan raken ze kwijt en in de knoop. Er zijn speciaal haken aan de muur gemaakt.
  • Doe je ballentas dicht! Er blijven regelmatig ballen op het veld en in de container slingeren. Zorg dat je ballentas goed dicht zit en netjes in het rek ligt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de ballen. Je krijgt geen nieuwe als je ze kwijtraakt, daar moet je zelf voor zorgen.
  • Vergeet nooit het scorebord op te ruimen! Een scorebord is ontzettend duur en mag je nooit op het veld laten liggen. Deze kan je het beste achterin de container op z'n zij zetten.
  • Manden horen op de mandenkar of aan de haken aan de muur. Deze laat je niet slingeren in de container. Er is genoeg ruimte aan de haken en op de mandenkar dus geen smoes om een mand op de palen te leggen.
  • Lijnen horen netjes aan de zijkant. Probeer tot de zaal deze goed op te ruimen en niet in de knoop terug te leggen. Dat maakt het wel zo prettig voor de volgende.

Tenslotte wil ik alle trainers vragen hier goed op te letten. Samen houden we het netjes en opgeruimd. We willen niets kwijtraken doordat het niet opgeruimd is. Dat geldt ook voor de laatste die een wedstrijd heeft. Ruim al het afval op, het scorebord en de stoeltjes.

Ilan Verboom

 

Materiaal%20(3).JPGDSC_0768.JPG

Zo hoort het dus wel....

 

Materiaal%20(1).JPG

Materiaal%20(2).JPG

En zo hoort het dus niet!

Datum 06-10-2018 08:00