WAPC-Kamp 2017: Expeditie RobinsOmmen

Wat een Expeditie, wat een kamp, wat een week. Expeditie RobinsOmmen is voorbij. De Bonananassies hebben gewonnen. Iedereen is weer moe, voldaan en vol ervaringen veilig thuis. Iedereen bedankt, jullie hebben er met elkaar een fantastische week van gemaakt. Geniet hier nog even terug. De berichten en foto's helpen vast bij het oprakelen van al die heerlijke verhalen die het thuisfront maar wat graag hoort.

  • In de besloten Facebookgroep konden familieleden de kampgangers volgen, nu kun je er nog de gevonden voorwerpen met elkaar uitwisselen (die verkeerde sok of dat onbekende T-shirt dat uit de koffer kwam) en natuurlijk de kampleiding bedanken. Zit je al in de groep, dan kan je je eigen facebookvrienden toevoegen/voorstellen en aangeven waarom je die vriend wil toevoegen. De beheerders van de groep moeten je vriend nog wel goedkeuren voor ze aan de groep zijn toegevoegd.
  • Klik op de foto's voor een groter exemplaar.

Zaterdag 15 juli: terug naar Den Haag

De winaars van Expeditie Robinsommen zijn de Bonananassies! En ook Sita kreeg nog een plaatselijk buitje onder de douche vanochtend. Elmar en Dennis reden samen in de vrachtwagen terug naar Den Haag en dronken traditiegetrouw 0% onderweg en stuurden nog even een bericht: 'Ouders opgelet: Vrachtwagen verwachte aankomsttijd: 1300 uur. Handjes gevraagd!! Alle tassen van kids en onze kampspullen zitten erin met de fietsen uiteraard. Kampspullen in kleedkamer. Evt etenswaar in kantine en fietsen in rekken. Bus zal waarschijnlijk heel kort daarna ook komen en vrachtwagen moet weg zijn. Alvast dank! Via besloten facebookkanaal houden wij u op de hoogte qua tijden. Tot zo!' De twee bussen met de kinderen kwamen even na 14 uur aan en moesten traditiegetrouw door de haag van kampleiding voor ze in de armen van hun ouders werden gesloten. De gevonden voorwerpen werden op het veld gelegd, kampleiders werden bedankt en sloten hun week volgens traditie af met een bqq, en zeiden: 'Bedankt namens alle kampleiders. We hebben wederom genoten van dit kamp.' Nou, de kinderen absoluut ook!

 

Vrijdag 14 juli: de laatste 'normale' uurtjes

De dag van de laatste normale uurtjes....Er werd wederom een Proef der bekwaamheid uitgevoerd: doelgerichtheid ! Waarbij Nikki als eerste met een krachtige gooi recht in de roos schoot. De Rambo run werd gecanceld omdat het weer niet leuk deed. Maar vlak voor de regen werd wel een kampfotootje gemaakt, en dat is gelukt! Zelfs voor het maken van een kampfoto wordt gehost, gesprongen en gezongen. Wat een feest. Vrijdagmiddag is ook knutselmiddag. En Marieke constateerde dat de boodschap van de Eilandraad  door Lukas goed werd opgevolgd; als enige Kokosgenoot en expeditielid droeg hij de bandana dagelijks! Deze zit inmiddels vastgeplakt aan z'n hoofd...

Vandaag kwamen ook de chaufeurs aan op het kamp die de auto's en de vermoeide kampleiders weer terug moeten rijden, want we willen natuurlijk niet dat ze al rijdend in slaap vallen. De bbq op de laatste avond is ook vaste prik, die gelukkig gewoon buiten was. En dan de bonte avond... mét bittergarnituur, dankzij de sponsoren. Namens de deelnemers op Expeditie: Sponsor Bedankt!!!!

Zaterdag is het opruimen, inpakken en wegwezen..

Donderdag 13 juli: sportochtend en fietsspeurtocht

Donderdag is het gelukkig een prima weertje. De sportochtend voor D E F en Kangoeroes is van start gegaan: volleybal, tafeltennis en tafelvoetbal. En later een loopspeurtochtje. De D+ en ouder doen een fietsspeurtocht (met onderweg de supermarkt). Peppi & Kokki + De Neut gaan ondertussen beginnen met Expeditie Pannenkoek. Nog een stuk of 400+ te gaan. En ook in de avond zijn er ook weer leuke acitviteiten. Sita leest voor de jongsten bij het kampvuur een mooi en spannend verhaal voor, ondersteund door uitroepen van de kids. Bij terugkomst moeten we de kinderen van de D+ maar uithoren wat die deden, want er stond dit keer geen toelichting bij de foto's :-) De dames stonden in ieder geval met swingende hoofden en wilde haren buiten en ook de jongens houden een bijzonder pose aan.

Woensdag 12 juli: best nat

Vanmorgen beetje uitslapen, ontbijtje met gebakken eitje, spelletjes ochtend/middag waarna het opdroogt buiten. Hopelijk droog resterende dagen. "Geniet u van de rust thuis, of telt u af naar zaterdag?" vragen ze zich af in Ommen.

Ondertussen gaf Rianne vanuit Den Haag een sponsorupdate en bedankjes, want wat is er massaal gesponsord dit jaar en nog steeds overigens... want de sponsorupdate inspireerde tot nieuwe sponsorideeën. Frank Baars krijgt namelijk een koude douche... maar wel met de voorwaarde dat het in z'n gele trui gaat! Er wordt al uitgekeken naar het filmpje met het bewijs. Dus sponsoren? Het kan nog steeds. Stuur een mailtje naar Rianne van Groen: rianne.vgroen@hkvachilles.nl

De nacht is ingevallen en het is bedtijd voor de kleinsten, alhoewel niet iedereen het daar mee eens is... daarom is de 1e straf inmiddels uitgedeeld aan drie boys.....30 sec in zithouding tegen de muur....na 5x proberen mochten ze weer terug hun BED IN!!!!

En toen de meeste ouders in Den Haag waarschijnlijk rustig lagen te slapen, gingen de oudsten het bos in... de reflectortocht verliep iets anders....en werd een horrortocht. Hoop gegil uit het bos! Is iedereen teruggekeerd uit het bosj?Brrrr

Dinsdag 11 juli: na 6 jaar winnen de meisjes..

Paintball in het bos. Ja, inderdaad, dáár was dus dat witte T-shirt voor nodig. Dat nu dus niet meer wit is, dat is duidelijk. Een voltreffer betekent sit ups om weer tot leven te komen. En ook vandaag de Krachtproef. Absolute winnaar van de KrachtProef: NoaH. Zelfs tegen de leiding (al deden daar de echte mannen van 30+ niet mee). Duidelijk werd ook dat verliezen met de krachtproef zeer doet, zeker als je alles gegeven hebt. Maar verbannen worden naar VerliezersEiland is nóg moeilijker. Gelukkig is daar Vriend Suurd, een reus met een hoog knuffelgehalte (bovendien is na een heerlijke Hollandse maaltijd álles weer vergeten).

Oeps.....Voor het 5e jaar op rij..... wordt duidelijk dat de fiets- en wandelspeurtocht voor woensdag in het water zou vallen. Dus dat betekent schakelen en het programma omgegooien voor morgen. Gecheckt bij de weermannetjes: de voorspelling van veel, heel veel regen de komende 24 uur klopt zeggen zij. Hopelijk blijft het daarbij.

Het weer is op deze dinsdag matig te noemen, maar dan maar een feestje binnen! Zo spelen twee dames kappertje, maar zijn ze bij de Neut iets te enthousiast geweest.. waar is zijn haar gebleven?! Anderen kleuren en knutselen even lekker tussen de spellen en de lunch door.

Na het feestmaal van de snackkar gisteren, komen er bij het avondeten vandaag weer wat echte vitamines binnen. Geheel verzorgd door Peter de Bruijn en zijn Euro West. Slechts bereid door Peppi, Kokki en de Neut. Het ging er wel in!

En dan in de avond de traditionele 'meisjes tegen de jongens'...... 'Zou het dan eindelijk weer eens lukken na 6 jaar voor de meisjes??', vraagt Dennis zich af. En daar komt het verlossende woord van Sita: 'Jaaaaaaaaaaaaa......de winnaars!!!! Voor het eerst sinds 6 jaar zijn de meiden de overduidelijke winnaar van 2017. De meiden zijn veel beter .... DE MEIDEN!!!!! '

Wat een topdag weer!

Maandag 10 juli: De extra's met dank aan de sponsoren...

Planning vanwege voorspelling van het weer was om te.... plonsen!!! Maar vanmorgen was het fris en zwaarbewolkt. Dus change of plans, inkopen in het dorp. Op de fiets, achterop of met de auto.Tassen vol mee terug, kids hadden weer proviand. Bleek het vervolgens bloedheet... grrrr Pelleboer had toch gelijk en had de kampleiding toch niet naar die twee 'Weermannetjes' moeten luisteren die mee zijn op kamp... Vanmiddag toch maar bos, verkort, en waterballet op het veld. Het bosspel, helder uitgelegd door Marieke: "Vandaag doen we Cluedo Stratego. De kinderen zijn allemaal op zoek naar 10 locaties, 10 voorwerpen en 10 mogelijke personen die de moord op Robinson Crusoe hebben kunnen doen. Wij hebben van elk eentje achtergehouden, die hebben we in onze zak zitten, dus er zijn er 9 verstopt van elk. Als ze alles hebben gewonnen is alles afgekruisd en blijft er eentje over en komen ze terug naar ons rennen... maar...we hebben ook stratego er bij, dus ze kunnen ook getikt worden in het andere vak waar ze moeten zoeken." Helder? Zo niet, dan gaan we er van uit dat de kinderen het wel gesnapt hebben. Het waterballet? Dat bestaat uit een oranjezeil op het veld, zeep, water en kinderen in zwemkleding die er overheen glibberen. Succes verzekerd. Ondertussen vraagt de kampleiding zich bezorgd af: Wat doet het weer de komende dagen??
Er werden weer Proeven van Bekwaamheid afgelegd, zoals "Kracht" met de hoofdletter K! Waarbij flink werd aangemoedigd door de kampgangers. En ook de polonaise werd ingezet, 360 graden gefilmd door Ivo.

Met dank aan de sponsoren werden de tropische regenbuien voor Wesley, Claudia en Marieke verzilverd, waarbij Claudia als middelste er het meeste van kon genieten. Er kan nog geboden worden voor de tropische regenbui:
Leiding Leiding 25-40 jaar 25 Euro
Leiding 40+ 50 Euro

En ook met dank aan de sponsoren, was er niet alleen een rustdag in de Tour.....maar ook een welverdiende dag 'rust' voor Peppi, Kokki en de Neut: Een heuse frietwagen kwam het terrein op. De maaltijd daarvan werd aangevuld met homemade sla, tomaten, ei, augurkjes en zilveruitjes. Jammie!
Dus sponsoren? Het kan nog steeds. Stuur een mailtje naar Rianne van Groen: rianne.vgroen@hkvachilles.nl

Zondag 9 juli: Ommen Games en Greppelen

Zondag start met ochtendellende: Pre ochtend Programma (PoP). Als elke avond wordt als gisteren, hebben de kids elke dag een PoP.... Oeps...Dat was afzien... Eerder slapen is het advies...Zondag is ook de dag van corvee voor de Bramahama's (blauw) die vrolijk staan af te wassen. Sommige kids hebben blijkbaar nog nooit een theedoek in hun handen gehad: 'Waar is de afwasmachine?' Het thema gaat door.. Voor ieder team een kist met slot met cijfercode en een koker voor de verzamelde gouden munten. Vanochtend trof een aantal kinderen post aan onder hun kussen. Tot 17 uur had elk eiland de tijd om drie puzzels op te lossen. Tijd voor de Ommen Games en in de middag James Bond Spel: op expeditie in het bos! Gelukkig is het vandaag voor alle eilanden gelukt en mochten zij schatkistjes openen. Zij kregen een voucher om in te wisselen voor een heerlijke maaltijd voor de hele groep. De overheerlijke nasi met sate werd bereid door de zwoegende mannen in de keuken: Peppie, Kokkie en De Neut, waarvoor dank! Het was genieten op ons bewoonde eiland. Vandaag hebben alle kampen gegeten... en morgen? Dat is nog maar de vraag....En natuurlijk was er in de avond de greppeltocht. Dáár moest je dus die zwarte kleren voor meenemen. Schminken en dan kijken of je ongezien langs de leiding komt. Spannend!

Zaterdag 8 juli: Aankomst en Proeven der initiatie

Zondag%208%20juli%20Proeven%20der%20initiatie.jpg

Ze zijn vertrokken! Kamp is begonnen! Om 10 uur is de vrachtwagen volgeladen met de fietsen en koffers van de kampgangers A t/m D+. De eerste instructies zijn voor vertrek door de EilandRaad gegeven en door de groepen bestudeerd. Groepsfoto's werden nog even gemaakt en toen werden de twee bussen uitgezwaaid op weg naar Ommen. Na een goede snelle busreis zijn ze gearriveerd in Ommen. Uitpakken, indelen slaapkamers en inrichten. Waar is dit waar is dat. Ook keuken hectisch, kleine pannen, weinig fornuis, kleine keuken, niks kunnen vinden. Late levering van jumbo tussendoor (Gesink was sneller vandaag ;)) Maar komt uiteindelijk goed. Verse Kippensoep en tomatensoep met stiekem veel groente, broodje knak en gezond. Na de eerste fotoproef hebben ze het verdiend! Vandaag heeft team Hispaminiola (oranje) corvee. In de avond is het tijd voor de Proeven der initiatie, de kennismaking met de eerste beginselen van de vaardigheden voor Expiditie RobinsOmmen: 'Start bij proeve der krachten, vervolg na hethoren van de EilandHoorn als volgt..' De vraag is echter of er een vervolg kwam, want Sita deed een verwoede poging om geluid te krijgen uit de Eilandhoorn, maar de grote vraag is of ze daarmee de  de aandacht van de troepen wist te krijgen. In ieder geval moesten de teams bij het horen van de EilandHoorn de proeven vervolgen, zoals de proeve der balans, de proeve der conditie, de proeve der verbond, de proeve der ure, de proeve der geest en de proeve der souplesse.

De ExpeditieCrew

Geen kamp zonder fantastische crew. We stellen ze hier aan u voor:

  • De EilandRaad: Sita, Frank & Sten (niet in deze volgorde op de foto overigens ;-) )Dagelijks zullen alle deelnemers zich moeten bewijzen (op sportief vlak maar zeker ook op enthousiasme en gezelligheid) en eliminatie bij de EilandRaad zien te voorkomen.
  • TuttiFrutti: Claudia & Nicole zijn de fruitige dames en zijn multifunctioneel inzetbaar op de Expeditie. De helpende handjes zeg maar op elk vlak, zij zorgen ervoor dat uiteindelijk alles soepel blijft verlopen op de Expeditie en voor de deelnemers.
    Voor en maar ook zeker achter de schermen. 
  • Peppi en Kokki en de Neut: Het avondmaal, is een culinaire reis verzorgd door de gerenommeerde duochef`s Peppi en Kokki. (Bassie & Adriaan, Waldorf & Statler, Bert en Ernie, Tom & Jerry hoe je ze ook wilt noemen in de keuken, maar vooral ook bekend als Fred a Ster & Dennis Michelin. Zij zijn de tandem van de Keuken, zorgen in alle omstandigheden voor de proviand voor de deelnemers.Op het allerlaatste moment, is door omstandigheden aan dit team Sander de Neut toegevoegd (Dat had niets net Peppi & Kokki onderling te maken, maar met Peppi of toch Kokki zijn eigen Eiland. Dat gaat natuurlijk altijd voor.)
  • Held Logistiek: Zonder logistiek, geen Expeditie. Zonder vrachtwagen kunnen wij dus niet op zo`n groots evenement. Zonder zijn vrijwilligheid en inzet zijn wij nergens. Zonder opstapje komt deze sjoof overigens niet in zijn truck en Zonder ID krijgt hij trouwens nergens een drankje met %.Met trots en dankbaarheid kondig ik u aan: Elmar Muller!!!
  • Heldin Sponsoring: Rianne van Groen voor alle media support en het roggelen van een heleboel extra's middels de sponsorlijst..... wat uiteindelijk ten goede komt voor de kids. Toch ergens aardbeien bij dessert, papje bij de groente, jus bij de aardappelen, of vlees van een ambachtelijke slager? Sponsoren? Stuur een mailtje naar Rianne van Groen: rianne.vgroen@hkvachilles.nl

 De eerste Challenge van Expeditie RobinsOmmen

Kamp komt steeds dichterbij en de EilandRaad daagt jullie uit voor de allereerste proef!
Weet jij al wie jouw Eilandgenoten zijn tijdens Expeditie RobinsOmmen? Verzamel dan alle (of in ieder geval zoveel mogelijk) leden en Stamhoofden van jouw Eiland voor een teamfoto! De leukste, gekste, stoere, grappigste of spannendste groepsfoto die op Facebook verschijnt als reply op dit bericht... Krijgt al een voorsprong op de andere kampen voordat de Expeditie begonnen is! Deadline? Woensdag 5 juli 18.00 uur!

Pssst.. Misschien kunnen jullie Stamhoofden wel helpen de opdracht te voltooien!
Enige snelheid is geboden met elke challenge, zo ook met deze! De deadline voor deze fotochallenge is woensdag 5 juli 18.00 uur.
De resterende dagen tot de Expeditie ben je natuurlijk je survival en je EilandOutfit (vergeet je Bandana niet!) aan het inpakken. Oh en rust goed uit, want de zwaarste week van het jaar komt eraan!

Het oordeel van de EilandRaad :

Alle Eilanden zijn beloond met een Gouden Munt vanwege de hoge inzet, te ontvangen bij aankomst te Ommen. (De Gouden Munt dient te worden ingeleverd bij Peppi & Kokki voor het Eerste Avondmaal. Geen munt, geen eten voor het Eiland). De winnaar van de eerste Proef is Kaap de Kokosnoot!!!! Creatief, volledig, leuk, grappig en professioneel volgens het rapport. Kaap de Kokosnoot ontvangt 2 Gouden Munten!!! Zij kunnen met de 2e Gouden Munt het dessert kopen voor elk deelnemend Eiland op de Dag van Aankomst. Benieuwd of zij deze munt gaan inzetten....

Hieronder de inzending van de teams.. helaas zonder FujiFuji..Zoals de EilandRaad aangaf: 'Fujifiji, zeer creatief en vermakelijk maar een filmpje inleverde. Niet volgens de opdracht, maar de inzet werd geprezen aldus het rapport.' Het filmpje is te zien in de besloten Facebookgroep.

Beste ouders, opa's, oma's, ooms, tantes en alle andere geïnteresseerden. Zondag 11 juni is een afvaardiging van de begeleiding de hele dag in Ommen is geweest voor de voorbereidingen. Wat een werk maken ze er weer van! En wat hebben we toch mazzel met zo'n betrokken groep begeleiders. En omdat we zo blij zijn met wat de begeleiding voor onze kinderen doet, is het leuk dat we als ouders/geïnteresseerden/betrokkenen ook nog iets extra's voor het kamp kunnen doen. Het geld dat het kamp ontvangt vanuit deze sponsorgiften kan net het verschil maken tussen het was een geweldige week en het was een super toffe fantastische en meest geweldige week. Denk aan net dat extra ijsje of een bezoek aan het leuke zwembad in de omgeving. De eerste sponsorgiften zijn al binnen/toegezegd en daar zijn ze erg blij mee. Wie volgt? In het onderstaande excelbestand staan al de te sponsoren artikelen. Er zijn genoeg leuke keuzes :-) Alvast bedankt namens alle begeleiding en natuurlijk alle kampkinderen!

Sponsoren? Stuur een mailtje naar Rianne van Groen: rianne.vgroen@hkvachilles.nl

De EilandRaad

Mag ik u voorstellen... de EilandRaad! Sita, Frank & Sten

Dagelijks zullen alle deelnemers zich moeten bewijzen (op sportief vlak maar zeker ook op enthousiasme en gezelligheid) en eliminatie bij de EilandRaad zien te voorkomen. Afvallers eiland is dichterbij dan je denkt en ook na de eliminatieproef kan je direct naar huis gestuurd worden. De EilandRaad is snoeihard en ongenadig dus strijd voor immuniteit en zorg ervoor dat je op winnaarseiland terecht komt!

De%20EilandRaad%20WAPC-kamp%20Ommen%202017.jpg

Hispanminiola

Het laatste eiland, de laatste stamhoofden van de vertegenwoordigden eilanden tijdens de Expeditie.Renee & Amel zullen de 14 stamhoofden complementeren voor de strijd om de winst in Expeditie RobinsOmmen. Een spannend avontuur voor beiden. Nog nooit zijn ze van het primitieve eiland Hispanminiola afgeweest en Amel vreest dan ook de heimwee naar zijn eigen eiland. Hij is de creatieveling, werkt graag met natuurlijke materialen en staat bekend om zijn kunstwerken die overal op het Eiland te vinden zijn (zie ook op bijgaande foto). Deze veelzijdige jongeman is tevens de medicijnman van het eiland en knuffelt met bomen in zijn vrije tijd.
Hoe anders is zijn kompaan Renee, dochter van een schipbreukeling. Deze dame is jager van beroep, haar specialiteit is het ongezien besluipen van haar prooien, die ze zonder blikken of blozen desnoods levend fileert. Haar grootste hobby naast het jagen is het drinken van SanMiquela, het lokale bierbrouwsel. Met het mes tussen haar tanden komt ze naar de Expeditie, al zal de EilandRaad dergelijke attributen natuurlijk niet toestaan. De EilandRaad is verheugd met deze deelnemers die wel eens de grootste verrassing zouden kunnen worden op Expeditie RobinsOmmen!!

18698169_1267870209976883_6824791965218827120_n.jpg

 

Kaap de Kokosnoot

Ook deze 2 stamhoofden wil de EilandRaad graag aan u voorstellen(voor zover wij weten). Julia & Ivo, de 2 afgevaardigden van De Kaap, het enige echte Koninklijke Eiland van alle eilanden die meedoen aan de Expeditie. Julia, als dochter van de koning van het Eiland, koning J. de Kokosnoot, is dus een echte prinses die deelneemt aan de Expeditie. Overigens ook het enige eiland waar geen selecties hebben plaatsgevonden voor de stamhoofden, maar gewoon door de Koning zijn aangesteld. Het toeval wil (of niet) dat de persoonlijke bodyguard en personal trainer van de prinses ook is verkozen tot stamhoofd, Ivo. Over Ivo is bekend dat hij de jaarlijkse marathon van het Eiland loopt en wint, net als dat Ivo de IronRamboRun van de Kaap al jaren op zijn naam schrijft. Over Prinses 'Juul' is verder weinig bekend, maar alleen al door het andere stamhoofd behoort dit eiland tot de topfavorieten voor de eindzege.

18698021_1267321963365041_930280669687470_n.jpg

 

Bonananassie

Marieke en Wesley zijn de 2 Stamhoofden van het Eiland Bonananassi. Marieke en Wesley hebben hun team zeer nauwkeurig samengesteld (zie de kaart tussen hun in) en een juiste balans gezocht op basis van de bijzondere kwaliteiten van hun onderdanen. Marieke heeft zelf een overdosis aan ervaring, is creatief, slim en beschikt over zeer sportieve vaardigheden. Haar enige manco kan zijn een oude blessure die haar nog wel eens parten speelt bij de krachtproeven die de eilanden te wachten staat.
Daarom vertegenwoordigd ze samen met Wesley dit eiland. Hij is een talentvolle krachtige atleet, die nog meer in huis heeft dan hij zelf denkt. Zijn vader is een goudSmit op het Eiland, maar Wesley zelf ziet zichzelf eerder in de rol van ambassadeur van Children's Sport, de wereldwijde organisatie die kinderen van verschillende afkomsten met elkaar verbindt. Hij ziet deze Expeditie dan ook als goede opstap en leerervaring. Een eiland met vele kwaliteiten, de EilandRaad ziet dit eiland vanwege deze diversiteit echt als topfavoriet van Expeditie RobinsOmmen.

18740540_1267348116695759_6992082223649362872_n.jpg

 

Waikiwikiwi

Twee Stamhoofden zullen de komende Expeditie ( nog maar 6 weken) niet ongezien blijven. Op hun eiland staan ze bekend onder hun bijnaam AirForce Deux en das niet vanwege hun voorkeur voor Kiwi's. De enigszins ervaren 'Sandah Suurd' aka 'Cristo Redentor' is een zeer imposante jongeman, maar zeer geliefd bij vriend en ook vijand. Soms te lief dus, vandaar dat het team van WaiKiwiKiwi versterkt is met Desiree. Zij staat bekend op het Eiland als The Voice, op de Expeditie zullen de deelnemers hier zeker kennis van nemen. WaiKiwiKiwi heeft er zin in en de EilandRaad verwelkomt alle deelnemers van dit Eiland!

18698296_1267309700032934_1797741102798887556_n.jpg

 

Fuji Fiji

*** Fuji Fiji Stamhoofden gespot!! *** Vanuit het verre Oosten ontving de EilandRaad een wazige foto met daarop de 2 StamHoofden die niet kunnen wachten tot Expeditie RobinsOmmen eindelijk begint. Joy & Lars!! Joy kent Fuji Fiji op haar duimpje want haar overoverovergrootvader was de ontdekker van dit zonovergoten Eiland. Lars zijn kennis van het eiland is beperkt tot strand en zee. Hij is eigenlijk een 'nieuwe' Fuji Fijiaan want zijn roots liggen elders. Maar al jaren woont en werkt hij op Fuji Fiji en heeft samen met zijn vriendin Umfufu, een surfschool op het eiland.
Beiden zijn vereert om als Stamhoofd op te treden, al zijn ze enigszins onervaren. Dit gebrek aan ervaring hebben ze geprobeerd te compenseren door samen het afgelopen jaar te trainen voor de te komen Expeditie. Een gevaarlijke outsider dus, Fuji Fiji, die met hun eigen 'Haka' (traditionele dans) in ieder geval indruk gaat maken op de Expeditie.

18582418_1261979227232648_3545042885237823126_n.jpg

 

Sint Maracuja

Net aangespoeld... de Stamhoofden van Sint Maracuja. Het eiland is recent pas ontdekt (groene bossen en witte stranden), maar heeft wel unieke talenten afgevaardigd voor Expeditie RobinsOmmen.  Alex & Renske zijn degene die het mogen gaan proberen in de strijd tegen de andere eilanden.  Samen staan ze sterk, want deze 2 zijn al jarenlang op hun eiland winnaars van de Maracuja Games, een mix van de Hunger Games en de BZT show. Met hun skills en samenwerking achten zij zich onverslaanbaar, wat natuurlijk bij de andere eilanden een lach opwekt of juist meer motivatie. Volgens de EilandRaad een sterk koppel waar men rekening mee moet houden.

18620080_1263625603734677_3288240822093829510_n.jpg

 

Braamahama's

De eerste 2 stamhoofden zijn bekend!!! Zie bijgaande persfoto! Beide dames zijn geboren en getogen op het exotische eiland Braamahama's. Audrey en Merel, zeer gedreven en goedlachse dames, fanatiek tot op het bot (niet door hun neusje). Daarnaast charmant, exotisch en zeer aantrekkelijk, maar vergis je niet, dit 'gebruiken' ze maar met 1 doel: winnen!! Als je geselecteerd bent voor dit eiland zal het aan winnaarsmentaliteit zeker niet gaan ontbreken!! Beide dames hebben er enorm veel zin in en kijken uit naar de eerste proef op Expeditie RobinsOmmen

18581673_1259578410806063_981192673983051963_n.jpg

Voorgaande jaren

 

Datum 15-07-2017 17:15
Tags