Bootcamp & schottrainingen: let op, je kunt je nu definitief aanmelden!

Ken je dat? Het einde van het seizoen nadert, je bent fit en neemt je voor tijdens de zomerstop te blijven sporten. Hardlopen, buikspieroefeningen, misschien een potje tennis. De eerste week ga je enthousiast van start. Op maandag doe je buikspierkwartier gevolgd door 5 km hardlopen, waarvan een deel interval. Woensdags ga je naar het zwembad en trek je fanatiek baantjes. Op vrijdag herhaal je de hardlooproutine. In week 2 heb je op vrijdag een barbecue en laat je het hardlopen voor wat het is en in week 3 is het écht te warm. Uiteindelijk komt het erop neer dat je vrij weinig hebt gesport deze zomerperiode. Het resultaat: de eerste trainingen van het nieuwe seizoen zijn een ware marteling en in het ergste geval raak je geblesseerd. Dat kan deze zomer anders! Onze nieuwe JSC Suzanne organiseert bootcamptrainingen voor alle senioren, junioren en andere geïnteresseerden in de leeftijd 18-50+!

Sanny Schoon zal 9 weken lang op dinsdagavond aanwezig zijn om te zorgen dat de leden van Achilles en mensen uit de wijk fit de zomer doorkomen. Dit doet zij door bootcamps te geven. Door middel van oefeningen zal het hele lichaam getraind worden. Er wordt met name gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar soms maakt zij gebruik van wat in de omgeving aanwezig is. Om fit te blijven voor korfbal, kan een stukje conditietraining natuurlijk niet ontbreken. Ook dit zal worden verwerkt in de bootcamps, zodat de eerste trainingen van het seizoen een eitje zijn! Iedereen kan mee doen. De intensiteit waarmee de oefeningen gedaan worden, kunnen namelijk aangepast worden aan het niveau. Naast dat het lichaam sterker wordt en de conditie op peil blijft, heeft een bootcamp nog andere voordelen, zoals: lekker sporten in de buitenlucht, je geeft elkaar kracht, je helpt elkaar, je creëert doorzettingsvermogen en bovenal is het hartstikke gezellig!

De bootcamp is voor alle senioren en junioren van Achilles en alle andere geïnteresseerden (18+) buiten de club. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail of schiet mij even aan!

  • WAT? Bootcamptraining.
  • WANNEER? Iedere dinsdagavond van 18 juni tot en met 13 augustus
  • HOE LAAT? 19.30 - 20.30 uur
  • WAAR? Op het veld van Achilles
  • VOOR WIE? Alle senioren en A-jeugd van Achilles. Ook andere geïnteresseerden in de leeftijd van 18-50+ zijn welkom! Nodig dus vooral ook ouders, vrienden, buren, familie of kennissen uit!
  • KOSTEN? €40 per training voor de gehele groep. Maximaal €30 per persoon voor 9 weken. Maar: hoe meer deelnemers, hoe goedkoper!
  • AANMELDEN? Jsc@hkvachilles.nl of via de inschrijflijst in de kantine (een e-mailadres is noodzakelijk)
  • AANTAL AANMELDINGEN: 24

Daarnaast zal er ook een avond zijn waar op een ongedwongen manier het schot onderhouden kan worden. Deze avond is vrij toegankelijk en kost niets. De precieze dag en tijd zal nog worden bepaald. Er is een mogelijkheid dit na de bootcamp te plaatsen.

Heb je interesse in de bootcamp? Stuur mij dan een mailtje (jsc@hkvachilles.nl), spreek mij aan op het veld of schrijf je in via de interessepeilingslijst in de kantine. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Suzanne

Datum 20-06-2019 11:45
Tags