Ook in de zomer actief bij Achilles!

zomer1.PNG Komend weekend

Waren we net gewend aan weer een beetje kunnen korfballen, staat de zomerstop voor de deur! Maar: ook in de zomer hoef je je niet te vervelen! Zo kunnen kids tussen de 6 en 12 jaar opgeven voor de sport & spel zeskampen van Ren4Sport, maar ook de bootcamps van Sanny en het tennissen gaan in de zomer gewoon door. En ná de zomer zien we iedereen graag weer terug, want de eerste oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen staan al gepland. Een fijne zomer allemaal!

Ren4Sport Zomer Zeskamp

Ren4Sport organiseert, weer sport & spel 6-kampen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op ons veld! Deze dagen staan in het teken van bewegen en plezier. De activiteiten van het 6-kamp bestaan onder andere uit; archery tag, korfbal, hockey, lijnbal en ons voetbaldartbord. In kleine groepjes begeleiden wij de kinderen deze dag. Meer weten of meteen aanmelden? Lees gauw verder! 

ren4sport-zomer-zeskamp.jpg

Zomerbootcamp

De zomervakantie en dus ook de zomerstop (helaas, helaas) staan weer voor de deur. Maar: ook dit jaar is er de mogelijkheid om in de korfballoze periode fit te blijven. Sanny Schoon geeft iedere week al een bootcamp aan een gezellige groep enthousiastelingen en: er is nog plek! Je kunt zeven (dinsdag 21/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9 en 8/9) keer meedoen en hoeft maar voor zes keer te betalen: 18 euro! Wil je meedoen? Stuur Sanny dan even een appje (06 - 44 12 63 01)!

bootcamp1.jpeg

Tennis

Natúúrlijk gaat de tennis wél gewoon door in de zomer, sterker nog: de banen zijn bijna fulltime beschikbaar doordat de korfbal met zomerstop is. Wil je eens een balletje slaan op Achilles? Via www.hkvachilles.nl/tennis vind je alle informatie die je nodig hebt! 

tennis

 

Datum 19-07-2020 21:45
Tags