WAPC Kamp 2022: we onthullen het thema én de corveegroepen!

Dekzwabbers opgelet… Over 39 (!) dagen is het al zover, dan gaan we naar Ommen, eindelijk weer voor het echie op kamp! We kunnen ons voorstellen dat jullie rázend benieuwd zijn naar het thema, de corveegroepen én naar welke leiding er mee gaat op kamp. In de komende weken gaan we daar alles over delen. En we beginnen vandaag: bekijk snel het filmpje om te ontdekken wat het thema van dit jaar is... En in welke corveegroep je zit! Ook een bericht aan alle ouders: in jullie (spam)mailbox ontivingen jullie gisteren de kampbrief met alle belangrijke informatie.

Jaja je ziet het goed: deze piraten (!) hebben voet aan land gezet op het Haagse zand, speciaal om de corveegroepen en bijbehorende teamkleur bekend te maken. Dat betekent ook dat je stiekem alvast de verkleedkist om kunt keren... Op zoek naar een oranje sjaal, groene sokken, rode beenwarmers, gele zweetbandjes, blauwe nagellak of een zwarte boa! In welke corveegroep zit jij?

Gisteren hebben alle ouders ook de kampbrief met alle belangrijke informatie ontvangen. Niet ontvangen? Check óók je spammap even. Écht niet ontvangen? Neem dan even contact op met Julia.

Binnenkort volg je op de socials en website, welke leiding er mee gaat op kamp. We kunnen wél vast verklappen dat de kampleiding er ontzettend veel zin in heeft en bijna niet meer kan wachten!

De kampleiding

Datum 31-05-2022 14:30
Tags