Dat was 2015, nu op naar WAPC Kamp 2016

Na de krant, foto’s en de film zaterdagavond, is het kamp 2015 helemaal afgesloten. Het was weer geweldig! Twee keer een volle kantine genoot zaterdagavond van de beelden. Binnenkort krijgt iedereen die op kamp is meegeweest een mailtje in het postvak met daarin de kampfilm. Deze kan dan worden gedownload. De foto’s verschijnen mogelijk van de week op de website van Achilles.

Dan nu op naar kamp 2016. Zoals al aangekondigd gaan we deze zomer naar kampeerboerderij de Runsvoort in Helvoirt, nabij Tilburg. Vanaf nu kan je je daarvoor aanmelden. Er is plek voor 75 personen, dus ook dit jaar moet je er snel bij zijn om verzekerd te zijn van een plekje. Aanmelden kan voor 31 mei via het aanmeldformulier. Dit verloopt vanaf nu digitaal, via een beveilgd (https) formulier. Klik hier om je direct aan te melden! Houd hiervoor je persoonlijke gegevens bij de hand, zoals het verzekeringsnummer en BSN.

Leuke weetjes:

De C+ heeft in het verleden naar dit kampement gefietst in recordtijd…dit jaar weer?
Het kampement in Helvoirt heeft een top grasveld en zit direct aan het bos...ideaal voor de activiteiten.
We zitten buiten altijd droog omdat er een overkapping is met o.a. tafeltennistafels.

Wanneer gaan we op kamp?

Zaterdag 9 t/m zaterdag 16 juli 2016
Dit is de eerste week van de zomervakantie.

Voor wie is het kamp?

Voor alle jeugdleden van Achilles van de F-jes t/m 17 jaar.

Weet je nu al dat je je aan wilt melden, meld je dan aan via het online kampformulier!

Kosten en betaling

De kosten van een week lang op kamp bedragen € 160,- per kind (bij 3 kinderen uit 1 gezin 450 euro) Als het formulier is verzonden, ontvang je op het opgegeven e-mailadres de bevestiging en betaalgegevens.

Ben je nog nooit mee geweest op het WAPC-kamp van Achilles? Kijk dan voor een snelle indruk op de pagina WAPC-kamp Diever .


Sten Verleg
0651166593

Datum 23-01-2016 12:48
Tags