16 maart: Vakkie A-dag - Achilles 2 en 3 kampioen?

Aanstaande zaterdag is dé gelegenheid om je Achilles-supportersshirt weer af te stoffen, zwart-wit-groene vlaggetjes op je wangen te smeren, de trommel tevoorschijn te halen en je stem te smeren voor 'Loop-spring-vang': er staat weer wat op het spel en verschillende teams kunnen jouw support héél goed gebruiken! Slepen Achilles 2 én 3 het kampioenschap binnen? Speelt Achilles 1 zich definitief veilig? Kunnen we de dag afsluiten met een gezellig feestje in onze kantine?! Lees verder en zorg dat je er bij bent zaterdag!

Laat ons op Facebook weten dat je er bij bent zaterdag!

Allereerst meld je je zaterdag om 15.30 uur in Sportcampus Zuiderpark, voor de wedstrijd Achilles 3 - Sporting Delta 3. Team Drie kan daar het kampioenschap in de reserve 2e klasse binnenslepen! Afgelopen zaterdag kon er al even aan geroken worden, maar deze week heeft de ploeg het feestje volledig in eigen hand. Achilles 3 - de meest scorende seniorenploeg van Achilles - belooft er wederom een doelpuntrijke wedstrijd van te maken en verdíent een goed gevulde sporthal. Zorg dat je er bij bent dus zaterdag, om 15.30 uur in de Sportcampus!

Mócht je daarna nog niet klaar zijn met korfbal (#korfbalislife), dan heb je daarna nog twee opties:

- Óf je reist met Team Twee mee naar Rhoon, waar zij tegen RWA een tweede poging tot het binnenhalen van het kampioenschap doen. De wedstrijd start om 19.05 uur. Ook zij promoveren, net als Achilles 3, bij winst naar de reserve eerste klasse.

- Óf je blijft dichtbij huis en gaat langs bij de derby KVS 1 - Achilles 1. Achilles 1 staat met één puntje verschil in de veilige zone, maar wetende dat VEO 's middags het al gedegradeerde Futura treft.. Zijn twee punten toch echt broodnodig! Ook zij kunnen de support dus bijzonder goed gebruiken, om 18.45 uur in de Blinkerd!

Tot slot.. Hopen we je daarna natuurlijk te zien in de Achilleskantine, waar we de dag afsluiten met een feestje om twee kampioenschappen te vieren. Heel graag tot dan!

Datum 14-03-2019 12:40
Tags