Semmy Run 2019 -Van rennen naar Sponsoren-

Stichting-Semmy2.jpg hoofdartikel

Het was al van tevoren aangegeven dat de startbewijzen voor de 12e Run4Semmy 20 oktober (8km) sneller zouden worden verkocht dan normaal, maar dat dat al in augustus zou zijn had ik niet verwacht. Om de kosten laag te houden heeft Stichting Semmy ervoor gekozen om dit jaar geen startbewijzen in te kopen. Voor deze editie van de Run4Semmy kon je jezelf alleen rechtstreeks inschrijven via de website van de TCS Amsterdam Marathon.

hoofdartikel.JPGBij het nieuwe systeem hebben maar 80 renners zich kunnen aanmelden bij stichting Semmy, wat in vergelijking met het doel, 300 renners, wel een groot verschil is.


Gelukkig zijn er nog wel een aantal Achillianen die wel op tijd waren met aanmelden en een startbewijs wisten te bemachtigen voor de Run4Semmy. Ik weet dat Jolanda Muller, Dionne Van Dongen en Ivo Rog al een Fonswervingspagina hebben, om geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Zelf vind ik het heel vervelend dat ik dit jaar niet mee kan lopen en als compensatie ben ik nu sponsor. Ik hoop dat veel anderen dit ook zouden doen voor alle kinderen met hersenstamkanker en speciaal ter nagedachtenis van Iris Rog mijn teamgenootje uit de D2.

Kleine moeite, groot gebaar
Ben je net zoals ik te laat met inschrijven en wil je toch sponsoren, bekijk dan de sponsorpagina’s van de lopers en doe daar je donatie. Alle beetjes helpen. Hier onder de link naar de donatiepaginas http://www.alvarum.com/event/2121.
Achilles meer dan een Club
Simon Rodriguez

Datum 17-09-2019 09:27
Tags