[Update] Sporten aan het Pomonaplein

De afgelopen weken hebben we niet zo veel kunnen sporten op het veld als gehoopt, het weer is helaas spelbreker geweest. Deze week willen we weer vol goede moed gaan beginnen. Omdat de scholen weer open zijn, zal dat in een andere vorm zijn dan voorheen en ook de tijd is gewijzigd! In de komende weken zijn alle kids tot en met 17 jaar op de donderdagmiddag welkom van 16:00 tot 17:15 uur.

Wie wat waar?

Vanaf deze donderdag kunnen deze donderdag alle kinderen van 16.00 tot 17.15 sporten op het veld. Dit doen we zodat iedereen na schooltijd even buiten kan luchten. Verder blijft alles zoals het was. De sportactiviteiten staan onder begeleiding van Noa en Mick. Zij zullen telkens zorgen voor een leuk activiteit en de benodigde spullen (met dank aan SWSDH). Alle hulp is daarbij welkom, dus mocht je ouder zijn dan 18 jaar en even het huis uit willen vluchten laat dit dan weten aan Rinus! Het is niet nodig om je aan te melden voor deze activiteit, iedereen kan vrijblijvend aansluiten.

Data

De activiteiten vinden plaats zolang de maatregelen voortduren. Dat kan betekenen dat we langer op deze manier verder gaan. Dat horen jullie dan natuurlijk ruim van te voren.

  • Donderdag 18 februari 16.00 – 17.15
  • Donderdag 25 februari 16.00 – 17.15
  • Donderdag 4 maart 16.00 – 17.15

Coronamaatregelen

Alleen kinderen tot 17 jaar mogen meedoen. Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je je wel aanmelden als begeleider. Als kinderen gebracht worden door de ouders kan dat tot aan de poort. Hier kan iedereen zijn of haar handen wassen. Uiteraard mogen kinderen alleen meedoen als zij geen klachten hebben. Mocht iemand anders thuis klachten hebben is deelname ook niet mogelijk. Op het veld hebben we alleen het gras tot onze beschikking, de kantine is gesloten (voor zover die nog overeind staat..). Ga thuis dus nog even naar het toilet. Dit betekent ook dat iedereen zelf een flesje drinken mee moet nemen.

Tot donderdag!

Noa, Mick, Rinus, Tjitse en Tymen

Datum 15-02-2021 19:55
Tags