Gratis sportactiviteiten voor de jeugd aan het Pomonaplein!

De sport- en spelactiviteiten op de donderdagmiddag zijn al een aantal weken een groot succes. Het is elke week zo gezellig! En goed nieuws, want de sportactiviteiten voor kids tot en met 12 jaar zullen nog doorgaan tot en met donderdag 10 juni! Elke donderdag zijn alle kinderen (zowel Achilles-leden, vriendjes & vriendinnetjes, als kids uit de buurt!) na schooltijd welkom om te komen sporten aan het Pomonaplein. De activiteit duurt van 16:00 tot 17:15 uur en meedoen is helemaal gratis. Ben jij er donderdag ook weer bij?!

Wie, wat, waar?

Elke donderdag alle kinderen tot en met 12 jaar (Achilles-leden, maar ook kids uit de wijk!) van 16.00 tot 17.15 uur sporten op het veld aan het Pomonaplein. Dit doen we zodat iedereen na schooltijd even lekker buiten aan de slag kan: op een ontspannen, gezellige manier lekker sporten! De sportactiviteiten staan onder begeleiding van Achillianen Noa en Mick. Zij zullen elke week zorgen voor een leuke activiteit en alle benodigde spullen (met dank aan SWSDH). Het is niet nodig om je aan te melden voor deze activiteit, iedereen kan vrijblijvend aansluiten.

Alle hulp vanaf de zijlijnen is welkom, dus mocht je óuder zijn dan 18 jaar en even het huis uit willen vluchten... Meld je dan aan als begeleider, laat dit dan weten aan Rinus!

Wanneer & hoe laat?

Elke donderdagmiddag tot en met donderdag 10 juni, na schooltijd dus! Iedereen is welkom vanaf 16:00 uur, de activiteit duurt tot 17:15 uur.

Coronamaatregelen

Helaas: alleen kinderen tot 12 jaar mogen meedoen. Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je je wel aanmelden als begeleider. Als kinderen gebracht worden door de ouders, kan dat tot aan de poort. Hier kan iedereen zijn of haar handen desinfecteren. Uiteraard mogen kinderen alleen meedoen als zij geen klachten hebben. Heeft iemand anders thuis klachten? Helaas, ook dan is deelname niet mogelijk. Op het veld hebben we alleen het gras tot onze beschikking, de kantine is plat dus.. Ga thuis nog even naar het toilet! Dit betekent ook dat iedereen zelf een flesje drinken mee moet nemen.

Tot donderdag!

Noa, Mick, Rinus, Tjitse en Tymen

Datum 03-06-2021 08:40
Tags