10 juni - HKV Achilles End of Season Party with Soundz

Achilles Party with Soundz.png hoofdartikel

De 10e is het zover! Dan vieren we vanaf 20.00 uur het eind van het veldseizoen met elkaar en met muziek. Over de gehele dag zijn er diverse activiteiten en wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de Kangoeroedag, de sponsordag en de laatste thuiswedstrijden van onze selectie. En afsluitend een mooi feest met live-muziek, DJ’s en Karaoke. Iedereen is welkom om te komen kijken, luisteren, genieten, aan te moedigen, juichen, zingen en dansen op deze avond.

Hoofdartikel.PNGRond 20.00 uur is er de opening van deze avond en om 20.30 uur starten de live-optredens. Ik mag met trots melden dat we de volgende Live-acts hebben kunnen programmeren: Maya Seif en Frans Cowan - Ode aan Jules - De band Janika: Janneke Bosveld, Mark Roos en Leslie Ridder - Patrick Bos en Max Douw - Frans Cowan en Erwin Dekker.

Een verzameling van (oud-) leden van de Achilles-band, met de naam… (denk terug aan de pubquiz voor het 100-jarig jubileum). …De Brul dus, die ook regelmatig optrad bij Ready overigens. Daarnaast een mix van een oud-winnares van de Achilles soundmix-playbackshow, winnaars van popprijzen en grote namen uit de kleinkunst en bluesmuziek in Den Haag en omstreken.

Daarna zullen de luisterrijke DJ’s Sem en Ilan het stokje overnemen. En tussendoor, dat is zeker ook iets om naar uit te kijken, twee karaoke-sessies onder de bezielende leiding van Tobias.

Onze grote dank gaat uit naar de KC die weer keihard aan de slag gaat om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje deze dag. En de bardiensten te organiseren. Wat dit betreft is alle hulp weer welkom.

Door organisatorische redenen wordt de playbackshow van de AC verplaatst naar volgend seizoen, maar het wordt dan een nog groter spektakel.

Mocht je ook op dit affiche willen staan of was je al lang aan het oefenen voor een act, maar heb je jezelf nog niet aangemeld? Dan kan dat nog steeds. App of bel mij op 06-41426560.

Heel graag tot 10 juni. Laten we er met elkaar een onvergetelijke dag en avond van maken.
We hebben er zin in!!!

Namens alle deelnemers en organisatoren,
Peter Zoutendijk

 

Datum 30-05-2023 11:00
Tags