Kerstcadeautjes!

kerstcadeaus.jpg hoofdartikel

Zo, daar is hij dan.. de aller laatste Leeuwenkrabbels van 2017. Traditioneel vraagt Olga mij een paar weken vóór kerst of ik al inspiratie heb voor een mooi kerstartikel. Week in week uit vraagt zij of ik al weet waar ik over ga schrijven en steevast geef ik als antwoord; “Komt goed Olga, geen zorgen!”. Nu, aan de vooravond van deze laatste van 2017, weet ik inmiddels waar ik over wil schrijven. Cadeautjes! Want er is natuurlijk niks leuker dan elkaar kerstcadeautjes geven... toch?!

hoofdartikel.JPGDe afgelopen jaren hebben wij met elkaar besloten dat er, naar aanleiding van de samensmelting tussen Achilles en Ready een vernieuwd shirt moest komen met een tintje wit, een tintje zwart en een tintje groen. Nadat er officieel gestemd was over dit onderdeel van de samensmelting, moest er een heuse werkgroep ingesteld worden die zich bezig gingen houden met dit nieuwe shirt, de nieuwe trainingspakken en vernieuwde huisstijl. Want wat de gemiddelde Achilliaan misschien vergeet, is dat het uitrollen van de nieuwe shirtjes iets verder gaat dan alleen een nieuw shirt ontwerpen. Van de website, tot de vlag die op ons veld wappert. Van het logo in de mail van de Leeuwenkrabbels, tot de trainingspakken en tassen. Op alle Achilles-gerelateerde producten zal de nieuwe stijl doorgevoerd moeten worden. Dat er een groep actieve en enthousiaste Achillianen voor nodig is om dat zo goed als mogelijk foutloos uit te rollen, moge duidelijk zijn.
Met periodieke nieuwsbrieven, volledig opgesteld in de nieuwe stijl van Achilles, heeft deze werkgroep er voor gezorgd dat wij als leden goed geïnformeerd werden en bleven. Want alles valt of staat met goede communicatie, is mij altijd bijgebracht.

Zoals gezegd is er hard gewerkt door een grote groep enthousiaste Achillianen met een zwart-groen-wit hart, om er voor te zorgen dat wij aan onszelf met elkaar een paar hele mooie cadeautjes kunnen en mogen geven deze kerst. Die cadeautjes, zo hebben wij deze week kunnen lezen in de voorlopig laatste nieuwsbrief, kunnen nog vóór het einde van het jaar uitgereikt worden aan de verschillende teams en worden tijdens de eerste wedstrijden in het nieuwe jaar officieel “uitgepakt” en gepresenteerd. Ik zelf kan oprecht niet wachten tot ik het cadeaupapier van mijn nieuwe wedstrijdshirt mag scheuren, om er voor het eerst in te mogen spelen. Shotgun op nummer 9 trouwens, maar dat geheel ter zijde...

We mogen er trots op zijn hoor, dat nieuwe shirt, dat nieuwe trainingspak en die talloze andere Achilles-gerelateerde zaken waar de nieuwe stijl op te bewonderen zal zijn. Maar we mogen misschien wel net zo trots zijn op het feit dat het deze groep gelukt is ons goed geïnformeerd te houden en er voor heeft gezorgd dat dit nieuwe mooie shirt er is gekomen. Want dat het flink wat bloed, zweet en tranen heeft gekost moge duidelijk zijn.
Hulde aan hen, die voor deze geweldige cadeaus hebben gezorgd. Heel Achilles is jullie hier eeuwig dankbaar voor. Achilles, meer dan een club!

Maak er vooral hele mooie, warme en gezellige feestdagen van en natuurlijk een heel mooi, sportief en gezond 2018 toegewenst. Met het liefst al jouw dierbare om je heen en met hen in gedachten die er niet meer zijn. Want cadeautjes uitpakken doen we samen!

Tot volgend jaar!

Vriendelijke groeten,

Bart

Datum 19-12-2017 15:21
Tags