Webshop

HKV Achilles heeft een eigen kledinglijn, in samenwerking met Brandsfit en kledingmerk Patrickwebshop-brandsfit-achilles2.png, deze is verkrijgbaar in onze eigen webshop. Het wedstrijdtenue van HKV Achilles bestaat uit een wedstrijdshirt (zwart-wit-groen) en een zwart broekje/rokje. Daarnaast dragen in ieder geval jeugd- en selectieleden een uniform trainingspak, om het clubtenue compleet te maken.

  • Het wedstrijdshirt is niet online verkrijgbaar, deze bestel je bij contactpersoon Kyra Pijlman, via clubtenue@hkvachilles.nl.
  • Het zwarte broekje of rokje hoeft niet van een specifiek sportmerk te zijn. Veel dames dragen een rokje van Erima, Evimpex of Reece. Via de webshop is voor heren een zwart broekje beschikbaar: VICTORY201. Het rokje wordt helaas voorlopig niet door Patrick geleverd en zul je dus elders moeten kopen.
  • De selectie en jeugd dragen allemaal hetzelfde trainingspak. Wil je in hetzelfde trainingspak lopen? Bestel in de webshop dan het POWER110-jack en de IMPACT-201-broek.
  • Het inloopshirt wat we gebruiken is het zwarte POWER101-shirtje. Mocht je hier namen of nummers (of de Achilles leeuw) op gedrukt willen hebben, neem dan even contact op met Kyra Pijlman, via clubtenue@hkvachilles.nl, zij helpt je graag verder.


Brandsfit-Achilles webshop

Clubtenue-artikelen (behalve het korfbalrokje dus) en andere sportartikelen (tassen, sokken, sweaters, regenjacks) zijn te bestellen via de Brandsfit-Achilles webshop: www.brandsfit.com/hkvachilles. In de webshop krijgen alle leden van HKV Achilles 15% korting op de adviesprijs. Bovenstukken worden standaard bedrukt met het Achilleslogo, dit kan helaas niet op onderstukken en accessoires. Je bestelt de items die je nodig hebt, vult de kortingscode in (!) en laat vervolgens de bestelling eenvoudig thuissturen!

 

webshop-brandsfit-achilles.png

 

Kortingscode

Zoals al eerder gezegd, krijgen alle leden van HKV Achilles 15% korting op de adviesprijs van alle genoemde prijzen in de webshop. Je krijgt deze korting wanneer kortingscode achilles gebruikt. Het is belangrijk om die kortingscode goed in te vullen en op de ‘Code valideren’ knop te drukken. Als je het invullen van de kortingscode vergeet, kan de korting niet achteraf verrekend worden!

Retourneren

Gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd. Onbedrukte items wel, na een voorafgaand akkoord van customer service van Brandsfit. Wanneer je iets retour wilt sturen, stuur je een e-mail naar info@brandsfit.com met de reden van retour, de naam van het product, de kleur en maat. Pas na het akkoord van customer service kun je de te retourneren producten opsturen, de verzendkosten zijn dan voor eigen rekening.

Items in de webshop

In principe kunnen we zo’n beetje alle sportartikelen die kledingmerk Patrick te bieden heeft opnemen in onze webshop. Is er een item of product dat je mist? Laat het ons weten via clubtenue@hkvachilles.nl!

Heb je na bovenstaande uitleg nog vragen over jouw bestelling of jouw clubtenue? Mail dan even naar clubtenue@hkvachilles.nl: Kyra helpt je graag verder!